mandag den 30. marts 2015

påskeferie og tilbage på bloggen

Julen varer lige til påske, er det ikke det man siger... Min juleferie her på bloggen har ihvertfald været lang, ja faktisk lige til påske.
Havde jeg vidst at pausen blev så lang havde jeg advaret jer, men det vidste jeg ikke, den ene dag tog bare den anden og pludselig var der gået 3 måneder. Det har været dejlig med en pause fra de sociale medier, men nu er jeg meget klar til at skrive, tage billeder og dele igen. Jeg har aldrig haft mistet lysten til at blogge, lysten har været der hele tiden, det har bare været rigtig fint med en pause.

Hvad er der så sket i de 3 måneder, ikke så meget egentlig. Filippa har dog fået nyt værelse og jeg har fået nyt sy rum. Filippas værelse er efter hendes eget ønske skrabet for alt gammelt og retro, det er blevet meget lyst og enkelt, og efter min mening lidt kedeligt, meget mere om det senere.

jeg har sagt farvel til brillerne, taget chancen og fået lavet en laseroperation. slut med duggede briller og tørre kontaktlinser, det kan anbefales.

Lige nu må i nøjes med et billed af min sne dækket have i januar, fordi den var så smuk den dag. Men også fordi vi her i påsken graver ud til et staude bed ca 20 meter lang og 2 meter bred, jaa nu skal der plantes. Jeg har virkelig fået lyst og ikke mindst tid til at arbejde i haven igen, og jeg tænker at haven nok vil komme til at fylde en del her på bloggen i 2015

I februar fejerede vi fastelavn, Filippa var selvfølgelig Elsa, kjolen havde hun fået af mormor og bedstefar i julegave og hun var så stolt.

Lige nu har vi påskeferie, og i dag har vi malet på æg og sten, en rigtig påske inde hygge ferie aktivitet. Vi håber lidt på have vejr resten af ferien, for det kribler i fingerne for at komme ud og igang i haven.
                                                                


Rigtig god påske til alle jer der stadig læser med

9 kommentarer:

 1. Og så var du her pludseligt igen :) dejligt gensyn :) Jeg glæder mig til at følge med i dine haveprojekter fremover også ;)
  God påske til jer :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Og ps hende Elsa er godt nok fin :)

  SvarSlet
 4. Og ps hende Elsa er godt nok fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det er faktisk også rigtig hyggeligt at være tilbage igen, Elsa var rigtig fin og stolt, men jeg er ved at være liiiidt træt af Elsa piger ;-)

   Slet
 5. Hvor er det dejligt at høre fra dig igen:-)

  Kh
  anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det betyder faktisk rigtig meget at i skriver, det fremmer virkelig lysten til at skrive og dele her på bloggen rigtig meget. Tak for det....

   Slet
 6. Velkommen tilbage :-)
  Skønne fotos du har lagt op, smuk datter som Elsa :-)
  Jeg er vild med de mørke påskeæg I har lavet, de er meget smukke.

  Rigtig god påske til jeres familie.
  Maria & Tina
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2015/03/paske-og-forarsstemning.html

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...