fredag den 16. december 2011

Så hyggelig

I går aftes var jeg sammen med en flok super søde og kreative piger, til en rigtig jule hygge krea aften. Det var Rakel som havde taget initiativet og inviteret os hjem i hendes altid så hyggelige stuer. Der blev snakket, kreeret, hørt julemusik og hygget, men kan man andet i så hyggelige omgivelser. Rakel forkælede os med diverse lækkerier og hun havde stillet papir og tapet frem til hvis nogle havde lyst til at klippe/klistre. Jeg fik lært at lave store stjerner af Majse, tak for det Majse, jeg tænker der kommer stjerner på julegaverne i år. Tak for en hyggelig aftenen allesammen som desværre gik alt for hurtig, ja klokken blev næsten midnat inden vi efterlod stakkels Rakel tilbage med alt rodet (kig ind til Rakel og se hvor fint det var inden vi kom) ;)8 kommentarer:

 1. Så artig og så mye fint dere lager.
  ,,det er jentene sine det tenker jeg,,
  Klem fra Marit.

  SvarSlet
 2. Så ut som en trivelig kveld :) Morsomt med slike kvelder!

  Ha en fin helg :)
  Klem Lene

  SvarSlet
 3. hvor ser det bare hyggeligt ud !
  jeg får også nogen tøser på besøg imorgen til krea hygge, det bliver så hyggeligt :)

  SvarSlet
 4. Jeg spønser også på, at få stablet en månedlig kreaaften på benene sammen med de veninder, der er kreative. Både for at få set dem, men også for at få lavet lidt kreativt. Specielt, når jeg skal tilbage på arb, vil lidt planlagt kreatid nok være lykken:-)
  Men hyggeligt ser det ihvert fald ud!

  SvarSlet
 5. Ej, hvor ser det hyggeligt ud!
  Kh Louise

  SvarSlet
 6. Det ser top hyggeligt ud. Hvor er det fint det krogede juletræ, der står på bordet.

  SvarSlet
 7. Tak for kommentar alle sammen, ja det er rigtig hyggelig med sådan nogle aftner en gang imellem, man skulle gøre det noget oftere. Håber i får en rigtig hyggelig aften Marolle og til Stine, ja planlagt kreatid er en god ide, specielt når man starter på arbejde. Malene juletræet har Majse lavet, jeg er også helt vild med det.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...