søndag den 2. april 2017

Heides planteskole et sted med kunst og spændende have design.Sidste weekend besøgte jeg Heides planteskole, Det var vores alle sammens Tante Grøn der havde lokket mig derop i andledningen af hendes nye bog. Den bog er allerede meget velfortjent nævnt og vist i adskillige indlæg rundt omkring, så jeg vil bare stemme i koret af de rosende ord, og i stedet vise lidt billeder fra Heides Planteskole som var de smukke rammer for arrangementet.

Heides Planteskole er meget andet end en planteskole, her er både kunst og smukke haveanlæg, og selv her uden for sæson er planteskolen et smukt syn.


Jeg blev meget inspireret af de forskellige hække og træer klippet i former, det er en smuk måde at skabe rum på uden at det bare bliver lige hække. Det er interessant at bare der er fire hjørner så har man et rum, eller det at man går igennem en protal, og straks føles det som om man har bevæget sig ind i et nyt rum. Vi er selv igang med at plante bøg herhjemme, vi planter både lige grønne hække magen til dem vi har i forvejen, men vi planter også rødbøg som kontrast til de grønne, og her bliver der leget med både kontraster, former og rumfornemmelse.
Jeg skal helt sikker tilbage hertil til sommer uanset om jeg mangler planter eller ej, for sikke en nydelse det er at gå rundt på en rigtig planteskole, mellem kunst og have design.Det smukke orangeri var rammerne om receptionen, det var så fint. Du kan se meget mere om Heides Planteskole her


Hvis du ikke allerede har skaffet dig Tante Grøns Cottagehave, så vil jeg anbefale dig at gøre det, det er en smuk og meget personlig bog.


14 kommentarer:

 1. Nøj, hvor er der smukt - der ser ud som et passende sted til reception i anledningen af tantens smukke, smukke bog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så fint et sted, og det passede perfekt til receptionen

   Slet
 2. Ja det er et herligt sted, hvor jeg også gerne vil vende tilbage til. Tak for sidst, det var dejligt at mødes.
  Jeg har endelig modtaget mit eksemplar af Cottagehave, og den lever til fulde op til forventningerne.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak for sidst det var virkelig hyggeligt, den bog er så skøn

   Slet
 3. Der ser da helt fantastisk ud på Heides planteskole, helt anderledes end hvad man ellers ser.
  Bogen er så dejlig 😀

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et virkelig specielt og meget smukt sted, jeg skal heltsikker tilbage til sommer

   Slet
 4. Besøgte Heides planteskole for et par år siden og var ligeså imponeret som dig. Det var dog om sommeren, og derfor så jeg ikke den samme fine kontrast mellem grønne buksbom og gylden bøg som dig. Så smukt! Vh Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. det meste er smukkere om sommeren, men de skarpe linjer og kontraterne er tydeligere her om foråret og vinteren, så her er bestemt også noget at se på enig.

   Slet
 5. Heides planteskole er et forrygende sted, gennemført smukt. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan vi kun blive enig om, jeg har bare ikke været der før, kun haft den på ønskelisten, men nu må jeg bestemt tilbage til sommer igen.

   Slet
 6. Henriettes havedesign ved Åbybro har fået lov til at kopiere de fine glas dækket gange til sin planteskole........flotte billeder du har taget (hyggeligt at hilse på dig )

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde. måske jeg også skulle skrive et besøg på Henriettes planteskole på to-do listen til sommer

   Slet
 7. Den planteskole gad jeg godt besøge en gang :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...