søndag den 12. juni 2016

Tante Grøn's have

Min søndag har jeg tilbragt på solskinds øen Mors, nærmere betegnet i Tante Grøn's og Syrenprinsens smukke have, og tilmed sammen med en masse skønne havetossede blogger. Hurra for de sociale medier hvor vi havefolk kan mødes og knytte bekendskaber, samtidig med vi kan drikke kaffen og diskuterer rosensorter hjemme i vores egne små haver. Men det er endnu mere skønt når så nogen som fx Jette og Linda tager initiativ til at vi kan mødes live, og tilmed i en af Danmarks smukkeste haver, tak for det Jette og Linda, og til alle i andre det var virkelig hyggelig at hilse på jer.

Mange tak til Jytte og John for at i åbnede jeres smukke have for os, det er lige inspirerende hver gang jeg ser jeres have.
Jeg kender ikke mange som Jytte der har så fin en sans for at sætte farver, former og materialer sammen, det er lige præsis det der gør denne her have så unik, jeg bliver hele tiden overrasket og inspireret.

Have kan ikke vises med få billeder, så jeg vil ikke sige så meget mere end bare nyd billederne og runturen i Tante Grøn's smukke have.


Sidste år besøgte jeg haven i Juli, der var godt gang i både roser og liljer, du kan se mine billeder ved at klikke på Billeder fra Tante Grøn's have

14 kommentarer:

 1. Tak for sidst, Jeanett - det var hyggeligt at møde dig. Hvor er det bare nogle flotte billeder fra haven, du har indfanget den helt specielle stemning meget fint. Tante Grøn kan noget helt særligt med plantesammensætning og nips, som jeg er vild med.
  Knus Ulla

  SvarSlet
 2. Skønne billeder fra en eventyrlig have og lige så eventyrelige mennesker 😘. Ærgerligt at jeg ikke selv kunne deltage, men jeg havde jo også åben have. Det er nogle meget smukke billeder du har fået taget og er sikker på at du har maaaange flere selv 😊, kh Margit

  SvarSlet
 3. Tak for sidst. Det var en meget hyggelig dag, og skønt at møde så mange med den samme have interesse.
  I sandhed en meget dejlig have. Det var anden gang jeg så den, men det var rart, at der ikke var så mange mennesker som sidst. Så så man meget bedre alle de hyggelige kroge.

  SvarSlet
 4. Jeg giver Ulla ret i, at du har fanget havens stemning i dine billeder. Jeg drages, når jeg ser dine billeder. Det er helt tydeligt, at haven er ren magi. Tante Grøn er superdygtig til at puste sjæl ind i dette særlige univers, men vi må ikke glemme Syrenprinsens indflydelse. Han har mere end en finger med i spillet. De to er et fantastiskt havepar.

  SvarSlet
 5. Takker for gensynet I Haven sikken en god dag,wow og godt at se dig Jeanett og alle de Andre.
  Til iniativtagerne siger jeg bare godt arrangeret...
  Kh.Grethe

  SvarSlet
 6. Hej Jeannett.Tak for sidst,Dejligt at møde dig hos Tanten.
  Vi havde bare sådan en vidunderlig dag med alle de skønne bloggere og selvfølgelig Jytte og Syrenprinsen.
  En pragtfuld frodig have som man kun kan blive inspireret af.
  Lad os håbe at vi kan mødes en anden gang.
  Knus Jette

  SvarSlet
 7. Hej Jeannett.
  Skønne billeder fra en skøn have.

  Hilsen Bente

  SvarSlet
 8. Hej Jeannett!
  Så hyggeligt at hilse på dig, om end det ikke blev så meget snakken, så var det en vidunderlig dag i godt og hjertevarmt selvskab! Nyder at kigge rundt på alle Tante Grøn indlæggene og opleve hvordan de er afbilledet og grebet an. 1000 tak for dine billeder.
  Med hilsner og et bette kram fra Anette

  SvarSlet
 9. Kære Jeanett.


  Tusind tak for et superskønt indlæg fra jeres bloggertræf her hos os.
  Mange mange tak for alle de smukke billeder og ord.

  Det var rigtig dejligt at se dig igen. Sidst vi sås, var jeg jo (også) en smule forvirret....ahem hm....:o) Det var så skønt, at møde alle I hjertevarme og inderligt havepassionerede bloggere og IG`ere. Det er bare så herligt, når folk ejer evnen til at kunne begejstres. Og det kunne I:o)Bruge mundtøjet kunne vi jo også alle, så det lød som om, at der var 100 mennesker til fest omme i gårdhaven. :o) Pinlig tavshed er bestemt heller ikke lige min kop te.

  Jeg er ikke bare forvirret. Jeg er også glemsom. Hvis det var dig, der havde de lækre lækre planter med til mig, vil jeg gerne have lov, at sige dig tusind tak. Hvor er de pragtfulde.

  Knus, kærlige hilsner og tanker fra Syrenkongen (!) og mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja snakke det kunne vi vidst alla ;-)) Det var så hyggeligt og sikke en skøn have i har, i er virkelig dygtige på hver jeres måde. Jeg glæder mig til at vi forhåbentlig mødes igen i Herning, det kunne være virkelig hyggelig, så finder vi nok på noget at snakke om tror jeg :-)
   Planterne er desværre ikke fra mig, jeg håber du finder ud af hvem de så er fra.
   Mange tak for sidst og knus herfra

   Slet
 10. Tak for turen rundt i den skønne have på Mors. Du har fanget stemningerne helt perfekt, den have er bare noget særligt. :o)

  SvarSlet
 11. Du har sørme taget nogle smukke billeder - meget stemningsfuldt:-)

  SvarSlet
 12. Flotte flotte billeder, hvor er der dog skønt deroppe på Mors

  SvarSlet
 13. Mange tak allesammen for jeres søde kommentar, og tak for sidst til jeg der var med, jeg har haft lidt travlt denne uge så jeg har ikke nået at besvare jer alle det beklager jeg. Det er næsten umuligt ikke at tage gode billeder i en så fotogen have, håber ikke det bliver sidste gang jeg kommer på besøg der.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...