tirsdag den 19. januar 2016

Vinterhave og skøjtebane

Det er det fineste vintervejr for tiden, virkelig ønske vejr hvis du spørger mig, ja og Filippa også, hun kan bruge timer nede på søen lige bagved gården, slædetur bag traktoren, og skøjte tur på søen så bliver det ikke bedre. Når jeg husker tilbage på min barndoms vinter så er det de frosne søer, slædeturer på marken, og selvfølgelig meter høje snedriver jeg husker, det sidste mangler vi lidt men ellers tænker jeg der er basis for masser af gode vinter barndomsminder lige nu.

Jeg var lidt rundt med kameraet her i weekenden, siden har vi fået lidt mere sne, men vi kunne sagten bruge mere. Jeg syntes haven er temmelig kedelig her om vinteren, men det pynter bestemt med lidt sne, og bøgehækken ja den er jo altid smuk her om vinteren.4 kommentarer:

 1. Ih de der vinterminder er altså bare hyggelige at tænke tilbage på- og skønt at man kan give sine unger nogle med på vejen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det er jo egentlig ligemeget om det er i by eller på landet, skønne minder findes alle steder på hver deres måder.

   Slet
 2. Jeres store grund og have giver da vist mere end rigeligt grobund for skønne barndomsminder og sne og høj sol. Åh den barndom, ikke at romantisere den, men trygheden og alle de skønne dage der kunne gå med alt og ingenting. Vi løb på Isefjorden som børn i de rigtig hårde vintre i 80´erne og spillede computer i de grønne start 90´ere. Sidder med de skønneste lys, snedækkede marker og rimklædte skove her i Aarhus. Et rigtigt Tivoli for sneelskere.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja os der elsker sne har heldigvis haft en skøn uge, ikke bare med sne men også med det mest fantastiske solskinsvejr samtidig. Det hele bliver så smukt og det giver mulighed for rigtig vinter aktiviteter som vi her i Danmark desværre ikke så ofte har mulighed for.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...