søndag den 17. januar 2016

Islygter

 
Endeligt viser termometeret minus tal, det betyder at det er tid for islygter og skøjteturer på søen igen. Vi gjorde klar til islygter i fredags, og i dag var de klar til at tømme for overskuds vand og blive sat op med lys i. 
Vi har lavet vores islygter i balloner med vand sat ned i skåle, de har stået et par nætter og derefter har jeg tømt dem for vand og sat bloglys i.
Der findes rigtig mange DIY og fine billeder med kreative forslag til islygter på nettet, så det er bare at søge og kigge lidt rundt hvis i mangler inspiration. 15 kommentarer:

 1. Hvor ser det fantastisk ud i denne kolde tid:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja jeg nyder dem virkelig også

   Slet
 2. Jeg har tænkt i så mange år, at jeg vil lave disse lygter, men enten har jeg glemt det, eller så har der ikke været vejr til det. Tak for påmindelsen, jeg vil fluks i gang. Nu kommer de også virkelig til sin ret, i den hvide sne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja igang med dig, de er sjove at lave og de er så fine med lys i

   Slet
 3. Så fik du dine lygter færdige:0) Jeg frådser groft i lygter lavet både i balloner og beholdere på forskellig vis. Den spænding der er lige inden resultater åbenbarer sig, er til stor fornøjelse for hele familien. Ungerne kæmper om at få lov til at bære de "kostbare krystaller" ud i haven. Det er simpelthen SÅ skønt, at man kan få så meget sjov og skønhed ud af noget så ondskabsfuldt koldt:0)
  Varme hilsner fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep så blev de færdige, og jeg stornyder dem, jeg har også lavet nogle med børnene i børnehaven, de syntes virkelig det er sjovt og så giver det en meget god forståelse for hvad der sker med vand når det fryser :-)

   Slet
 4. Det ser bare super godt ud, hyggeligt selv om det jo er så bidende koldt.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er faktisk fedt at der er noget at lave i haven nu også selv om det er så P.... koldt

   Slet
 5. Tak fordi du fandt mig på Instagram, så vi kan følge hinandens hjemmesider. Det er ALTID dejligt at inspirerer hinanden, og jeg kan i den grad se at det kan vi. Jeg ser frem til det.

  Havehilsner Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Så hyggeligt tak fordi du har lyst at læse med

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...