mandag den 7. april 2014

Dukke leg, rolleleg, Baby born...
Filippa har aldrig været en dukke pige, mere en bamse pige. Herhjemme er det bamserne der får tur i barnevognen, det er bamserne der får tøj på og bliver kysset og krammet. Jeg havde faktisk efter adskillige forsøg helt opgivet at se den form for rolleleg herhjemme.
Men så fik Filippa tilbudt en BABY BORN dukke, og den er virkelig et hit herhjemme. Den kommer i en fin kasse med potte, sutteflaske, madsæt, to små hjerte armbånd, bleer og mere.
Selve dukken kan drikke, tisse, græde med ægte tårer, komme med i bad, den er virkelig livagtig og Filippa er vild med den.

Rolleleg er godt for børn, det er derigennem de lærer og forstår den verden de lever i, rolleleg er identitets skabende og med til at udvikle børns sociale færdigheder... Og ja så er det ofte temmelig underholdende for os voksne, nogengange at høre en lille skrap mini udgave af sig selv.

Jeg beklager billed-spam, men jeg blev total blown away over den glæde, omsorg og kærlighed det lille menneske var i stand til at give videreder da hun fik den lille "baby" i armene, så jeg kunne slet ikke vælge billeder fra.

3 kommentarer:

 1. Så sød hun er den lille dukke mor ,

  SvarSlet
 2. Så fine bilder - hyggelig å se så fint hun leker :) Her hjemme er minsten veldig glad i slike babydukker :)

  SvarSlet
 3. Åh hvor dejligt at hun er glad for den og rigtig fine billeder! Jeg havde selv en (eller faktisk hele 3) babyborn,som lille og jeg var bare så glad for dem! Den dag i dag er de gået i arv til min lillesøster... hvor de nu er havnet, ved ingen.

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...