søndag den 30. marts 2014

Et par nye billeder og et stort skab er flyttet ind i min stue

Der sker lidt ændringer i stuen for tiden, ikke det helt store men lidt nye møbler og nogle billeder er der kommet til.
Vi har længe ledt efter noget der kunne afløse vores gamle møbler, både fordi vi var blevet trætte af vores gamle møbler, men også fordi vi manglede opbevarings plads. Vi har haft mange overvejelser bla. en teak skænk men også flere forskellige vartrineskabe, jeg vil gerne have glas låger, men vi har også brug for at kan gemme noget væk.
Et fejlkøb til kontoret hvor vi kom til at købe et Billy Ikea skab i 40 cm dyb i stedet for den på 28 cm dyb afgjorde sagen. vi rettede fejlen ved at tage fejlkøbet ned i stuen, købe en mere til stuen, og en ny 28 cm dyb til loftet og så var den sag på plads.
Skabet lever perfekt op til vores krav om masser af plads til opbevaring, og jeg har fået et vartrine skab, det er jeg rigtig glad for, men også skønt at vi stadig har mulighed for at gemme nogen ting væk som vi ikke lige gider se på hver dag.

Det er ikke skabe der laver meget ballade i rummet, de er meget neutrale at se på. Egentlig ville jeg gerne have haft et skab der var lide mere synlig, noget der sprang lidt mere i øjet når man kommer ind i rummet, men jeg tror Leif er meget glad for det mere neutrale look.

Udover Billy skabene, er der også kommet et par galleri hylder op over sofaen, et fint fint nyt billed fra Ferm Living som hænger uden ramme, et tv møbel og et kæmpe stort sort skab til alle mine krea ting, men skabet må du lige se en anden dag.4 kommentarer:

 1. Det ser da rigtigt fint ud... har filippa så ikk legeplads der mere eller kan det godt være for enden? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jo vi har et vindue mere og derunder og for enden af vinduet har Filippa stadig lege hjørne . Hun har et bord og et par stole samt lidt opbevarings ting stående.

   Slet
 2. Der ser altså stadig dejligt hyggeligt ud :-) Glæder mig til at se dit nye kreaskab :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...