fredag den 11. november 2011

Nu kommer julen også snigende herhjemme

Jeg kan ikke vente længere, så nu begynder jeg lige så stille at snige julen ind herhjemme. Jeg er vild med hjerter og siger man ikke julen er hjerternes fest, jeg starter ihvertfald julestemningen herhjemme med hjerter. jeg må være lidt diskret for manden mener bestemt ikke julen starter før engang ind i December, Han syntes jeg er lidt skør når jeg begynder at lave juleting allerede nu, og jeg syntes som sædvanlig, at jeg også i år er kommet alt for sent igang. Jeg elsker julen og alt hvad det indebærer og syntes det er så dejlig at æblepigen er ved at være gammel nok til, at vi så småt kan begynde at starte vores helt egne jule traditioner sammen. Jeg tænker noget med en tur i skoven for at samle ting og så hjem til vafler og julehygge, for så senere at lave  jule ting af det vi har samlet. Der bliver heltsikker også noget med konfekt, for det at lave konfekt er allerede en tradition herhjemme, familie og venner plejer at kommer og laver konfekt her, så laver jeg et lille kursus og viser nye ideer, det plejer at være super hyggelig. Måske hvis vi er rigtig heldig flytter der en lille nisse ind når vi nærmer os julen, så må vi bare håbe at det er en af de søde,  en der ikke driller alt for meget.
Fortæl gerne hvis i har nogle juletraditioner i vil dele, måske de kunne blive en ny tradition herhjemme.
6 kommentarer:

 1. Jeg har længe jagtet præcis sådan nogle grene, men jeg kan ikke finde dem nogen steder ;)

  SvarSlet
 2. Smukt med grenene i vasen :-) Vi har også tænkt mere på juletraditioner de sidste to år, hvor vores datter har været en del af vores liv. Det er så hyggeligt.

  SvarSlet
 3. hyggeligt indlæg... og det er ok at jule lidt allerede nu... Jeg er dog selv gået helt væk fra det igen... kan altså ik helt overskue det endnu.

  Men hvad er det for smukke grene du har i vinduet??

  SvarSlet
 4. Marlene: Jeg syntes også de var så fine, jeg fandt dem i Bilka.

  Marie: Ja det bliver rigtig hyggelig med nye traditioner

  Louise: Tak, jeg kan godt forstå du har nok at se til for tiden, det har jo fyldt meget med indkøringen, håber det er gået fint i denne uge. Grenene kan jeg desvære ikke huske hvad hedder, men jeg har købt dem i Bilka.

  SvarSlet
 5. jeg har også lyst til at starte julepyntningen nu :)
  min kæreste mener også først det tidligst starter 1. december, men det er vi to om at bestemme, det er jo kun mig der pynter op alligevel ;)

  SvarSlet
 6. Marolle: Den der pynter bestemmer :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...