torsdag den 24. november 2011

Lidt julestemning i vinduet

Julestemningen begynder at indfinde sig herhjemme, i dag var jeg på loftet for at finde lidt af julepyntet frem fra gemmerne. Det er altid hyggelig at dykke ned i de gemte kasser, nogle ting glæder jeg mig til at få frem hvert år, som regel får jeg også en dejlig overraskelse, når jeg finder ting som jeg helt havde glemt var der. Sidste år syede jeg denne ranke med hjerter af Liberty stof, selv om den er lidt skæv er jeg rigtig glad for den og syntes den pynter fint her i vinduet. Nogle af kuglerne jeg købte i Herning ligger og pynter ved lyset på bordet, jeg har ikke fået lavet nogle dekorationer endnu. På lørdag kommer den lille lokale haveselskab til dekorationskursus her ved mig så først der starter jeg op med kranse og dekorationer. Skal lige nævne at der kommer en blomster dekoratør fra den lokale blomsterbutik og underviser, det er altså ikke mig der er så dygtig at jeg kan lære fra mig :) Men jeg glæder mig som altid og det bliver godt med nyt inspiration.  
  
   6 kommentarer:

 1. Jeg skal ha fundet julepynten frem i dag. Jeg elsker at pynte op til jul..
  Kh hanne

  SvarSlet
 2. Så fiiint : ) LIKER hjerteranken din.. og de julekulene var jo bare helt nudelige! Gleder meg til jul : )

  Klem!

  SvarSlet
 3. Hanne: Så hyggelig ja, god julemusik og så nusse rundt og pynte det er også lige mig.

  Banebakken: Tak ja jeg kan også mærke at jeg virkelig er begyndt at komme i julestemning.

  SvarSlet
 4. Åh hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg må vist på loftet efter pynten i weekenden - glæder mig især til at finde de udendørs julelys frem :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det fint og hyggeligt ud.
  - og hold da op en udsigt...
  Jeg har lovet at jeg først finder kassen frem på søndag, så må vente lidt endnu.
  Go fredag.
  Line

  SvarSlet
 6. Bebe: Tror vidst der er mange der starter med at pynter her i weekenden,jeg selv pynter hele december efterhånden som jeg får lavet nyt pynt, kommer der mere og mere op rundt omkring i huset.

  Line: tak, udsigten er såmænd bare min have, men jeg nyder også at have en stor have lige uden for vinduet. Jeg bor på en nedlagt gård og der var en lille mark i forlængelse af haven, den var for lille til at leje ud, så vi lagde den til haven. Jeg har det også sådan at jeg pynter hele december, efterhånden som jeg får lavet nyt pynt.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...