lørdag den 5. november 2011

En dejlig dagLørdagen er gået med familiebesøg, sådan en dag kan nogle gange blive en lang og kedelig dag for en lille en på 2 år. Men nogle gang kommer man steder hen, hvor børn bare er mere end velkommen, hvor der er spændende nyt legetøj i skuffen, hvor det er ok at spilde på dugen og hvor der er masser at tage sig til udenfor, sådan et sted var vi i dag. Vi var på besøg hos den lidt ældre generation af familien og de ville gerne have hjælp til nogle småting i haven, og vi syntes det var dejlig at havde et formål med at komme lidt ud på sådan en fin dag. Jeg syntes det er rigtig fint når man kan kombinere et besøg, med noget andet end lige side inde hele dagen og snakke, i dag fik vi klippet grene, plantet træer og gravet bambus op, og jeg tror egentlig vi fik snakket mindst lige så meget, som hvis vi bare havde siddet inde i sofaen hele dagen. Æblepigen fik fordret hønsene og leget i den fine have, tiden susede afsted og nu er vi hjemme igen trætte og mætte after en dejlig dag, sammen med en del af familien som vi desvære ser alt for sjældent.
4 kommentarer:

 1. Virkelig skønne billeder.

  Lyder som en dejlig dag, en dag hvor man får mærket, snust og brugt kroppen. Samtidig med man er sammen med mennesker man holder af.

  Findes næsten ikke bedre.

  Hun er så sød din lille æblepige...

  Og tak for de søde ord omkring aflevering af Neel... Puha jeg har det svært med det, bare det at skrive om det her, det sætter små tårer i øjenkrogen.... Blir en hård uge :-(

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder, hvor er hun dog kær :)

  Elsker at være ude og have hænderne i noget og vinden i ansigtet.. og jeg tror næsten jeg elsker det endnu mere efter jeg er blevet mor for man opdager alt på ny med med de små - er også mor til en 2 årig :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 3. Det er lige nøjagtigt sådan det skal være... :) Hyggeligt hyggeligt og kvalitetstid der er til at forstå.. :)

  SvarSlet
 4. Louise: tak kan godt forstå du har det svært med at aflevere, håber du hurtig kommer til at føle dig tryg i det.

  Karina: Helt enig, ja det er sjovt som man oplever det hele på en anden måde med når man har børn med, man tager sig ligesom mere tid til at studere tingene syntes jeg,

  Wunderbar: Ja og eftermiddagen gik bare så hurtig for vi hyggede os alle sammen

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...