tirsdag den 29. november 2011

Jeg har leget med masking tape og gamle billeder.

Jeg har leget lidt med masking tape i dag, jeg har egentlig længe syntes der manglede lidt farve ved puslepladsen, så nu er der kommet fine nye/gamle billeder op. Billederne har jeg fået af Tina, hun havde fundet en gammel børnebog i genbrug og syntes den passede lige til æblepigen, mange mange tak, det er vi rigtig glade for. Desvære var bogen i en noget dårlig stand, men billederne var hele og rigtig fine og de passede lige til at pynte her på vægen ved puslepladsen på badeværelset. Jeg har sat dem op med masking tape, for at give lidt ekstra farve, og fordi jeg syntes masking tape er perfekt til at sætte billeder op på steder hvor man ikke lige har lyst til at borer en masse huller i vægen. Der kom også lidt tape på hylden og det fine billedet med uglen, ja den har jeg fået af  Rakel. Jeg har også fået nyt overtræk til puslepuden, det er et stykke gammel frotte som jeg har fået af Gitte, jeg syntes det passe rigtig fint til i farven. Uroen som hænger over puslepuden, den gav jeg min venindes dreng i dåbsgave og Æblepigen har nu fået lov at låne den, da de ikke rigtig bruger den mere.  Hvor er det bare dejlig at være omgivet af så mange søde mennesker, der lige tænker på en, når de har noget i overskud. Jeg syntes æblepigen har fået en super fin pusleplads og vi sender mange tanker til de glade giver når vi hygger der.

8 kommentarer:

 1. Ja, du er heldig. Sikke nogle søde mennesker - og sikke en dejlig pusleplads. :)
  Sidder selv i Skelhøje, så føler næsten jeg kan se puslepladsen herfra. ;)

  Jeg ville høre, om du kunne være interesseret i at sælge/bytte/købe retroting? For så har jeg nemlig lige lavet en facebookgrupp til formålet.

  her kan du sælge ud af dine kreationer i retrostil eller (forhåbentligt på sigt) bytte dig til eller købe nogle nyt lækkert retro til dit flotte hjem

  jeg håber du synes ideen er god og vil bruge siden. den trænger til lidt liv. :)

  Mvh.
  Sandie Bille Larsen

  SvarSlet
 2. rigtig fin pusleplads:-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Det var da en rigtig god ide at hænge de fine billeder op der med maskingtapen- de er bare flotte- og så er det jo dejligt hurtigt at pynte op med tape :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en god idé, det ser rigtig godt ud :)

  SvarSlet
 5. Det er da bare den fineste lille krog!

  SvarSlet
 6. Hvor ser det fint og hyggeligt ud. Fine fine billeder

  SvarSlet
 7. Ih hvor er de billeder bare fine :-)

  SvarSlet
 8. Mange tak for alle de søde kommentarer, Æblepigen syntes det var en dejlig overraskelse at komme hjem til og vi nyder at have en hel masse nye ting at snakke om mens der pusles. Line vil du ikke sende mig en mail så skal jeg nok svare dig tilbage, du finder min mail adresse under kontakt.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...