torsdag den 19. oktober 2017

De første forårsløg er kommet i jorden, og det giver lidt plads i potterummet
Mit potterum er fyldt godt op for tiden med løg som venter på at blive lagt i jorden og æbler som venter på at blive spist. men i går fik jeg endelig gjort et godt indhug i de mange kasser med løg.

jeg har lagt forskellige hvide og gule narcisser samt den smukke lyse gule Hyacint City of Haarle i alle'en, jeg håber det bliver rigtig godt til foråret. Jeg syntes egentlig det er rigtig fint med blandet farver, men alle'en er i forvejen holdt i hvide og gule toner, så jeg har valgt at fortsætte de farver, fordi det ikke skal virke for dominerer når de mange lilla Allium blomstrer i maj måned. 

Der er stadig noget at se på i bedene under træerne, både græsser og forskellige Rudbeckia der blomstrer. 
 Her over er det Rudbeckia nitida 'Herbstsonne' og er under er det Rudbeckia 'Henry Eilers'

Hotensia Annabelle er ny for mig, og jeg ved ikke om der er fordi den er ny i haven, men den visner ned på en ikke så charmerende måde, ikke som mange af de farvede Hotensia hvor blomsterne bare langtsom mister deres farver.

 Stipa tenuissima 'Pony Tails'  er virkelig en af favoritterne her i haven, de er ikke altid vinter hårdfør, men klarer de vinteren klipper jeg dem ned, og de kommer igen med friske nye strå.4 kommentarer:

 1. Okay...jeg syntes egentlig at jeg skulle lægge mange løg, men sammenlignet med dig har jeg jo nærmest ingen. (Skal blot lægge mellem 2-3000, heraf mange krokus).

  Det bliver da vildt flot til foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak 2000- 3000 er da også vildt mange, det bliver smukt, jeg glæder mig til at se hvad du har lagt.

   Slet
 2. Hej Jeanette
  Elsker forårsløg - ren lykke. Det bliver da så smukt til foråret i din have, glæder mig til at følge det :)
  Må jeg spørge hvor du køber dine forårsløg? Jeg tænker, der er vel lidt mængde rabat, når man køber i kasser frem for i poser a 10 stk ;)
  Vh Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja hvis Mosegrisene ikke æder alle løgene så tror jeg det bliver fint til foråret. Jeg har købt mine løg i Holland, hos et firma der hedder Bulbi

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...