mandag den 17. august 2015

Formland 2015 og Claus Dalby Scandinavian Christmas Collection


I søndags besøgte jeg messen Formland i Herning, det gør jeg faktisk næsten hvert år. Jeg syntes det er meget inspirerende at gå rundt og se de mange nyheder fra forskellige leverandører og upcoming designere.  Fly/Helsted og Anette Eckmann skaber hvert år nogle virkelig spændende trend zoner rundt om på messen, også meget inspirerende. Ja så er der jo også hal F for Food, her smager jeg mig også gerne til et par ekstra kilo, men helt ærlig, hvem kan stå for en hel hal fyldt med specialiteter.

jeg har taget en masse billeder, og der er flere ting fra messen jeg gerne vil dele med jer, men første til en af de ting jeg selv havde glædet mig mest til.
Claus Dalby Scandinavian Christmas Collection 

Det er virkelig fine, og meget anvendelige sager syntes jeg, lige sådan noget jeg altid har manglet.
Jeg er vild med efterår og jul, jeg elsker at pynte op udenfor, rundt om på trapper, på døre, og på terrassen, men det falder mig faktisk ikke særlig nemt. Jeg søger alt hvad jeg kan finde af inspiration til udendørs pynt hver år op til jul (tror vidst det var derfor jeg i sin tid opdage blog verdenen) men når jeg så selv skal til at pynte op, ja så bliver det bare aldrig rigtig godt.

Det er så lige præsis det jeg syntes er så fantastisk ved Claus Dalby Scandinavian Christmas Collection 
Det er simple ting som vi alle kan bruge, og som er meget nem at pynte med. Bare lige et par Lærkegrene "husk at sno dem den samme vej rundt" det har jeg lært ;-) lidt mos, nogle lys, og vupti så ligner det en million ( ihvertfald da Claus lavede det)

Jeg er specielt vild med de firkantede bakker, det store agern og koglen, og de sorte glas rammer til fx presset blomster, ej helt ærlig faktisk er jeg vild med det hele....
6 kommentarer:

 1. Hej Jeannett.Er da helt misundelig på dit besøg på Formland Messen.
  Og mange dejlige billeder du fik taget.
  Jeg er også vild med de bakker som CD bruger....................har selv noget lignende.
  Og ingen julepynt uden lærkegrene.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også meget inspirerende på formland, måske du skulle overveje at besøge messen næste år :-) Ja lærke grene dem kan vi li, og mos, og fyr, og lys og og og.... ;-)

   Slet
 2. Uhh jeg er altså også helt vild med de lækre sager og skal jeg være ærlig, så har jeg det lidt som et lille barn! Jeg skal nemlig forhandle hele kollektionen i butikken..det er altså lige før jeg glæder mig til sommeren er over og alle de nye varer kommer hjem ;0)
  Jeg valgte for første gang i år, at bruge to dage på Formland - det var rigtig godt. Så var der god tid til at gå og suge til sig af inspiration.. Skønt med sådanne ture

  SvarSlet
 3. Ej hvor spændende, jeg ville ønske at du boede tættere på, for hvis jeg skal være helt ærlig så ved jeg ikke hvem der forhandler i mit område. Jeg bor dog meget tæt på forhandlerne, og kører også forbi hver dag, men de sælger jo ikke til private såå... ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du skulle være velkommen ;0) og ellers har jeg jo også en lille webshop.. hi hi..
   Jeg ved at der vil komme en forhandler liste i løbet af efteråret - mon ikke der findes nogle forhandlere i nærheden af dig, så du kan se og føle produkterne .. Ellers skal jeg nok sende dig et link.. God dag

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...