lørdag den 25. juli 2015

Rosen festen dagen før regnen

Rosen festen  er på sit højeste lige nu hjemme hos os, det dufter fantastisk i hele haven, og jeg kan slet ikke få nok af at gå rundt og stikke næsen ned i alle de skønne roser.

De her billeder tog jeg i går sidst på eftermiddagen, de hænger lidt mere med hovederne i dag efter en ordentlig gang heldags regn i dag.

 Rose Heritage
Jacques Cartier
 Rose de rescht
 Ispahan
Empress de Josephine
 Tuscany Superb

 Burgundy Ice
  Harry Edland
Lavender Ice
 Pouls Himalayn Musk
 Ghislaine de Feligonde 
 Boscobel
Boscobel lige før udspring
Mdm. Plantier
Rosen festen er ikke slut endnu se bare alle knopperne på rosen Minnehaha, det bliver er fantastisk syn når den springer ud.

7 kommentarer:

 1. Sikke en masse dejlige roser. Det er om at nyde dem, mens de er der. Hos mig er den store fest ved 1. flor ovre for de flestes vedkommende. Nogle har allerede sat knopper til 2. omgang. Kæmpe forskel i klima åbenbart, selvom vi er et lille land.

  SvarSlet
  Svar
  1. Når roserne blomstre er det en af de bedste tidspunkter i haven, jeg stor nyder det. Ja der er virkelig stor forskel på klimaet i vores lille land, på Langeland var alting meget længere fremme end hos os. Jeg har lagt lidt mærke til at havet tæt på vandet og i byerne ofte er lidt længere fremme end haver midt i landet. Vi bor lige midt i midt jylland og langt ude på landet, så her hos os er alting sent på den. Haver der ligge bare 10 km væk men ved fjorden er ca 14 længere fremme end hos os, vand holder på varmen og det har betydning for klimaet omkring.

   Slet
 2. Flotte roser med navne, mange af dem har jeg ikke, det er godt at se nogle andre, så kan man altid tage stilling til, om det er nogle, der skal på ønskelisten. Ghislaine de Filigonde ser fin og fristende ud, godt billede.

  SvarSlet
 3. Flotte roser med navne, mange af dem har jeg ikke, det er godt at se nogle andre, så kan man altid tage stilling til, om det er nogle, der skal på ønskelisten. Ghislaine de Filigonde ser fin og fristende ud, godt billede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ghislaine de Filigonde er virkelig fin, bestemt en af mine nye yndlings. Ja der er altid en leglighed til at få nye roser på ønskelisten, roser kan man ikke få for mange af.

   Slet
 4. Hej Jeannnett.Skønne billeder af alle de smukke roser.........................de ser bare så friske ud alle sammen.Jeg har kun to af dem du viser.
  Har lige gået en tur i blæsten.........................og roserne har drysset helt vildt.
  Vi har godt nok kun fået 5 mm i nat.Kunne godt bruge lidt mere.
  Dejligt med lidt inspiration hvis jeg skulle finde plads til flere roser.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Imponerende at i ikke har fået mere vand, jeg troede at hele landet fik regn i går. Hos os regnede det hele dagen vi fik 35mm
   I dag blæser det en del og det er selvfølgelig lidt hård ved roserne, men blæsten lufter også ud mellem roserne og blæser de syge blade væk. Sidste gang vi havde en lille sommer storm, var der ikke et gult blad tilbage på mine roserne dagen efter :-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...