fredag den 17. juli 2015

Ferie på Langeland

I dag har jeg kørt lidt rundt på Langeland på egn hånd, mens familien har lagt ved poolen, og leget på campingpladsen. Jeg kan slet ikke få nok af, at se på de mange skæve husfacader med roser og stokroser foran. Langeland er virkelig en skøn og meget frodig ø, det ses tydeligt at de har et noget varmere klima, og en tyk fed ler muld jord herovre. Roser og de andre have planter bogstavelig taget velter ud over stakitterne i de små landsby haver, og enhver midtjysk landmand ville blive grøn af misundelse hvis han så majs markerne herovre.

Jeg har kigget over havelågerne, og været lidt fræk i dag men det har betalt sig, jeg er blevet inviteret indenfor, og har set nogle meget smukke haver som jeg glæder mig til at vise jer. En Rigtig fin Cottage inspireret have med masser af charmerende genbrug, og så har jeg været i paradis for Hosta elsker.
Men først kommer der lidt ferie stemnings billeder, fra de sidste par dage, samt nogle af de mange smukke huse her fra øen.8 kommentarer:

 1. En god ide med lidt tid på egen hånd, så man kan dyrke sin havebacille! Jeg vil glæde mig til at læse mere om dine opdagelser, det ser i al fald lovende ud på disse billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu er de første billeder så kommet på, det er så fin en have. Langeland er skøn.

   Slet
 2. Spændende med et lille kig over havelågen på Langeland. Jeg glæder mig til fortsættelsen, for det ser yderst indbydende ud. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fint herovre og Tines have som jeg viser er virkelig også fin, de forstår virkelig at plante og lave haver herovre.

   Slet
 3. Hvor dejligt med en tur rundt på egen hånd, og skønt at du deler indtrykkene her :-) og Langeland ser da helt vildt idyllisk ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fint herovre, du vil elske det og jeg kan slet ikke lade være med at dele.

   Slet
 4. Hvor ser der hyggeligt ud. Det er en god fordeling, at sende familien på stranden og selv se på huse og haver. der er så utrolig mange skønne steder i Danmark, jeg har aldrig været på Langeland så jeg er glad for at se og høre dine oplevelser:-)

  SvarSlet
 5. Sikke dejlige fotos. Hvor har vi mange skønne steder i dk . :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...