tirsdag den 7. april 2015

Nyt faneblad med frølister


Jeg har aldrig været særlig god til at dokumenterer mit arbejde, eller skrive ting ned som fx. Hvornår sagde Filippa sit første ord, eller hvornår lavede jeg det og det om i huset eller i haven. Derfor har jeg også altid været glad for bloggen her, den har gennem årene, og uden at det var serlig planlagt, vist sig at været en ret god dokumention for blandt andet årstidernes skiften, og Filippas udvikling.

Jeg har ikke været serlig detaljeret med fx hvad vi har lavet i haven, nok mest fordi min have interesse de sidste 5 år har været begrænset til 5 forskellige sommerblomster, og de mest almindelige urter til køkkenhaven. Have interessen har egentlig været der heletiden, den har bare været på en slags vågeblus, på grund af manglende tid. Men nu hvor jeg for alvor kan mærke, at der er skruet op for interessen igen, og jeg har en masse jeg gerne vil lave i haven, bla. en masse nye blomster og planter jeg vil så og plante ud.
Ja så har jeg altså fået et nyt behov for mere dokumention, fx kan jeg godt tænke mig at have lidt mere styr på hvad jeg sår både af stauder, sommerblomster og grøntsager. Jeg bliver også tit spurt om hvad jeg skal have i køkkenhaven i år, eller hvilke sommerblomster jeg jeg skal så, og det kan nogen gange være lidt mere omfangende at svare på.

Jeg har derfor valgt at lave et helt nyt faneblad øverest på bloggen med titlen Frø sået i 2015 den vil rumme en liste over titlen på de planter jeg har sået, og lidt simpel data over hvor og hvornår de er sået i 2015

Sikke en god ide med sådan en faneblad tænker du nok, det syntes jeg nemmelig selv, og jeg vil skynde mig at sige at det ikke er min egen ide.
Jeg har nemmelig fundet ideen på en rigtig skøn blog jeg lige har opdaget, og som rummer guldkorn af inspiration, for personer som mig der får underlig kriblen i fingerne her om foråret, hver gang de går forbi et frøstativ på plantecenteret.

Bloggen hedder Fra frø til blomst og jeg kan varmt anbefale den, Gitte tryller virkelig med sit kamera, og har meget inspirerende frølister flere år tilbage.
Jeg håber det er i orden Gitte at jeg har lånt ideen med frølisterne, for nu findes de altså her på min blog også.


5 kommentarer:

 1. Det er selvfølgelig helt ok og mange tak for de pæne ord :-)

  Jeg kan se at din liste er mere struktueret end min.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg syntes det var sådan en super ide, mere struktureret det ved jeg nu ikke, men vi sår en del grøntsager så syntes det var rart at have for sig selv. jeg tror jeg får meget glæde af listen fremover.

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Marie og dejlig du fandt ud at at kommenterer, ser frem til mange hyggelige kommentarer fra dig fremover :-)

   Slet
 3. det ser ud til at være et hyggeligt projekt at gå i gang med.. :)

  Joan / wooz.dk

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...