onsdag den 10. september 2014

På jagt efter en stemning

Her til morgen var haven sløret i den fineste morgendis, der var lidt køligt og helt vindstille. Det er ved at være tydelig, at vi går efteråret i møde. Normal er jeg meget klar til at tage imod efteråret her i september, jeg elsker alt hvad der følger med af fine efterårs farver, frugt i kassevis, græskar, og den frost klare friske luft. I år er jeg bare ikke helt klar endnu, jeg kan ikke finde stemningen, og jeg syntes at fornemme vi er flere der har det sådan. Måske er det fordi sommeren har været noget helt særlig i år, måske er det fordi den afsluttede så bræt med blæst og regn hele august, eller måske er der en helt anden årsag, jeg ved det ikke.
Her i morges havde jeg god til, jeg vågnede tidlig, Leif var allerede kørt op arbejde og Filippa sov stadig. Jeg lavede en god kom kaffe, og rustet med termokrus i den ene hånd og kamera i den anden, fandt jeg lidt af efterårs stemningen.
5 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke billeder og fantastisk stemning du har indfanget - jeg kunne lige se mig selv rende rundt i haven med kamera om morgenen. Elsker bare morgendis og tåge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bare et eller andet magisk over stile morgener, jeg elsker mine små gå turer rundt i haven og jeg tager gerne kameraet med.

   Slet
 2. Skønne billeder af septemper stemningen. Her har vi også disse magiske morgner med den lette dis. så septemper fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja det er så fint når alting er sløret i morgen dis, alting er så stille eg fint syntes jeg

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...