søndag den 30. december 2012

Små fugle

Jeg fandt de sødeste Daells varehus fugle hos min lokale loppe pusher den anden dag, et skønt fund som jeg har ønsket mig længe. Jeg var heldig at finde hele 8 stk 4 farver med 2 af hver, de er så fine. I eftermiddags gik jeg i haven for klippet et par grene til mine fugle, det vil nok ikke lykkes mig at drive dem frem allerede nu, men jeg syntes alligevel det ser ganske fint ud med de bare grene, med små fugle der flyver omkring.
Alt jule pyntet er pakket væk nu og stuerne virker meget mere lyse og luftige, noget jeg virkelig nyder. Jeg elsker at pynte op til jul, men jeg nyder virkelig også at pille det hele ned igen. Nu vil jeg glæde mig til at alle forårs blomsterne snart kommer i butikkerne, mens jeg ser på mine tulipaner i vaserne, mine bare grene som slet ikke er julet, heller ikke forårs aktige, men vinter lige på den helt rigtige måde...17 kommentarer:

 1. Skønne fugle - sikke et godt køb :) Er vild med dit "forårs-stilleben" - syntes bestemt det lugter lidt af forår trods de bare grene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Foråret skal være hjertelig velkommen herhjemme ;-)

   Slet
 2. the little birds are so cute
  wishing you a great 2013

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you and a great new year to you also

   Slet
 3. De er vel nok søde de fugle, dem kender jeg slet ikke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kendte dem heller ikke fra barn af, men har set dem senere og har ønsket mig dem nogle år efterhånden, så jeg blev rigtig glad da jeg endelig fandt dem.

   Slet
 4. ih hvor fine altså - lugter lidt af forår trods alt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja de er altså bare så fine og du har ret det giver lidt forårs stemning :-)

   Slet
 5. Kan huske de fugle fra min barndom... De er så fine - og sikke en flot vase, er helt vild med farven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vasen har jeg købt på genbrug, det er lidt sjov med den, den har et royal Copenhagen mærke på sig, men mærket sidder lidt underligt, jeg tror det er noget fusk. Uanset om den er the real thing, så er den fin og har en fin farve og en god form.

   Slet
 6. Nææ en god ide med fuglene. Jeg har en 15 stykker af dem, nogle af dem er fra min barndom. Fuglene har altid haft sin faste plads på de øverste grene på juletræet helt fra barndommen og en tradition jeg har taget til mig.
  Jeg har aldrig tænkt over at fuglene kunne bruges året rundt. Jeg tror jeg napper ideen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også altid set fuglende blive brugt som juletræs pynt, men jeg fandt dem samme dag som juletræet røg ud, så jeg har omdøbt dem til forårs fugle :-) Jeg kunne jo ikke pakke dem væk, nu jeg endelig havde fundet dem.

   Slet
  2. Det der med, at fuglene er produceret med henblik på at hænge på juletræet, har jeg godt fanget ud fra billederne i Daells Varehus' gamle kataloger. Jeg synes bare, at der er alt andet end jul over de små søde næbede flyvere.

   Så her røg de også op den dag julepynten røg ned :-) Det har du sikkert bemærket, men de fås også med små miniaturebreve i munden... Rigtig fin er din lille fuglebestand i hvert fald!

   Med ønsket om et godt nytår herfra ;-)

   Slet
 7. Sikke nogle søde fugle! Dem kan jeg godt forstå du er glad for. Og du har ret: Det er dejligt at få julepynten ud. Så kan det blive forår :-)

  SvarSlet
 8. Der er virkelig skønne og emmer af forår.

  SvarSlet
 9. Hvor er de fine, jeg får også lyst til forår nu :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...