lørdag den 1. december 2012

Julerier

Så gik der pludselig en uge, og min hidtil længste blog pause har nu været. Det er bestemt ikke fordi at der ikke sker noget herhjemme, og ikke fordi der ikke er noget at blogge om. Der er fuld fart på herhjemme, derfor er det også svært at nå det hele, men jeg har dog fået lavet en masse krea sager, som jeg nok skal vise frem senere, når lyset tillader mig at tage billeder.
Hvad har jeg så haft så travlt med, jo mit torsdags sy aften med veninderne er startet op, krea klub er startet op, produktion til julemarked, krea hygge med kollegaer og juleforberedelser. Kreatid er godt, meget krea tid er meget godt :-) meeen... også en smule stressende 
Nu ser den kommende tid heldigvis meget roligere ud, og jeg glæder mig over alle de ting jeg har nået. Julehyggen spreder sig herhjemme, flere og flere nisserne og andet julestas sniger sig frem, det er en skøn tid vi er i, og jeg elsker den. Jeg glæder mig til en stille søndag i morgen, bare æblepigen og mig, vi skal kigge i strømpen og julehygge det er sikkert, men om det bliver klippe julestas, bage småkager eller ud og nyde sneen det må dagen i morgen vise.
Rigtig god søndag til jer alle sammen....13 kommentarer:

 1. Ihh... så hyggeligt du har fået pyntet hjemme hos dig:0)
  Du skriver, at du er igang med at producere til julemarked, må jeg spørge hvor og hvornår det afholdes? Jeg er vildt misundelige på de mange fine julemarkeder på Sjælland, som der skrives så flot om her i blogland:0) Måske du kender til et i midtjylland?
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Julemarked var et lille lokalt marked i Stoholm, jeg kender desvære ikke til flere her i midt Jylland inden jul, men jeg skal nok give lyd næste år når det nærmer sig.

   Slet
  2. Bare ok, og ja, gi' endelig lyd næste år:0)
   Kh. Louise

   Slet
 2. Hvis der er sne imorgen, skal vi helt sikkert ud og "se" på det. Det er nogle meget fine akryl-ting du har på første billede- er det nogle du selv har lavet? Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det endte også med sne og slæde herhjemme. Akryl tingene er fra Nunabee og den lille fugl ved jeg faktisk ikke hvor den er fra, men jeg købte den i libes butikken i sommers.

   Slet
 3. ØJ hvor hyggeligt julepyntet du allerede har det. Her er vi så heldige at sneen har pyntet det hele men ellers er vi ikke nået nogen steder med juleriet. Tilgengæld har vi haft en super hyggelig dag med teaterforestilling, æbleskiver og rissengrød og det er altsammen bedre end julepynt.

  Decemberkram.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Ja Teater og risengrød det lyder godt nok skønt :-)

   Slet
 4. Hej Jeannett. Jeg har lige fundet din blog og meldt mig som læser. Sætter dig også på min blogliste. Jeg er selv ny blogger og finder efterhånden frem til en masse blogs jeg har lyst til at følge. Din er én af dem. Sikke gode billeder du tager! Jeg kikker indenfor igen. God søndag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de søde ord, det er jeg rigtig glad for at høre, jeg er også glad for at du har lyst til at læse med, velkommen til

   Slet
 5. Godt at læse nyt fra dig, mærkeligt med så lang pause;-) og de fine nisser hygger sig kan man se. Den gamle tromme m den blå kant er bare så fin. Håber i havde en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det blev til en alt for lang pause, jeg har simpelthen haft så travlt og så måtte jeg vente med bloggen, jeg har bestemt ikke haft det godt med det, jeg har faktisk savnet de mange imput fra jer læser. Dog har jeg været lidt på Instragram, du må se at komme med derinde, jeg tror faktisk det vil være noget for dig.
   Trommen en mit seneste køb af julepynt, en helt ny tromme fra Maileg

   Slet
 6. Håber i har haft en god 1. advent om så det blev det ene eller det andet i endte med atlave.
  Jeg har gang i en jule give away på min blog hvis du er interesseret.
  God aften til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak vi havde en rigtig skøn 1. advent og vi endte i sneen. Så spændende med en jule give away, jeg kigger forbi

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...