søndag den 27. maj 2012

Hindbærsnitter på en dejlig dag


Vi nyder pinse solen, det er da helt fantastisk at vi har så skønt vejr. I dag havde vi hele familien til brunch, dejlig måde at fejre sin fødselsdag på. Børnene nød hinandens selskab, og badede nøgen i badebassin, mens vi voksne snakkeder og slappede af under parasollen.
Jeg var så heldig at få en masse fantastiske gaver, nogen var lige i skabet, nogle overvejer jeg at bytte, nogen var pengegaver som snart bliver forvandlet til lækre sager :) hvordan har i det, kan finde på at bytte jeres gaver, hvis de ikke er lige det i står og mangler ? nogen syntes jo det er ganske uhøflig, når nu der er brugt tid på at finde en fin gave lige præsis til dig.
Den gule Mano skål på bordet er en gave fra min moster, den kunne altså ikke blive i kassen særlig længe. Jeg syntes den har en rigtig fin gul farve, som passer helt perfekt i min nymalet spisestue.
Æblepigen nyder en hindbærsnitte i haven efter gæsterne er taget hjem, hun har en af de kjole på jeg syede sidste år, dengang var den alt for stor, i år passer den bedre.
De næste par dage vil jeg bare nyde det dejlige vejr og alle blomsterne i haven, sidde under parasollen og hækle, mens æblepigen bader...

10 kommentarer:

 1. TILLYKKE med fødselsdagen:-) Det ser ud til at have været en dejlig dag.
  Jeg bytter altid de gaver jeg ikke kan lide eller ved jeg aldrig får brugt, jeg synes det er mere uhøfligt at lade dem ligge bagerst i skabet... Min familie ved det, så det er kun dem der kender mig rigtig godt der improviserer, og køber noget der ikke står på ønskesedlen:-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen.
  Jeg bytter gerne gaver, jeg vil hellere bytte til noget jeg ønsker mig, og kan få glæde af. End at beholde en gave af høflighed, og så bare gemme den væk. Jeg håber da også de gaver jeg har købt, bliver byttet, hvis jeg har ramt forkert.
  Rigtig god sommeraften til dig og dine

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen ;O)

  Jeg er helt enig med Fru Lyserød ;O)

  God aften

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med fødselsdagen :-) sikke dejligt vejr at holde fødselsdag i. Jeg synes absolut det er ok at bytte gaver, hellere få noget der bliver brugt. Og det vil jeg som giver også synes :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med dagen :-) sjovt at du lige fik den skål, når vi talte om dem forleden :-) har.du allerede malet i spisestuen bag skabet? Så er du hurtig på penslerne:-)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med fødselsdagen.. Sikke et vejr at nyde den i... :-) og lækre hindbærsnitter.. Perfekte.. Jeg har det altid lidt svært med at bytte gaver, men hvis gaven ikk passer el er helt ved siden af er det jo lige så fint at få noget der passer.. :-) vi må snart ses.. :-)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke herfra! Lyder som en skøn fødselsdag med lækkert, lækkert vejr.

  SvarSlet
 8. Tillykke med fødselsdag og rigtig flot gul skål :) der passer til det mest fantastiske solskinsvejr.

  SvarSlet
 9. Mange tak alle, og tak for kommentarene omkring problematikken om at bytte gaver, jeg fornemme en bred enighed i at, er der ramt ved siden af så bytter i også. Som fru. lyserød skriver, ja det kan jo være mere uhøflig at beholde noget som bare aldrig bliver brugt.
  Ellen nej jeg har ikke fået malet endnu, bliver først i sommerferien tror jeg.

  SvarSlet
 10. Tillykke med fødselsdagen..
  Det ser bare hyggeligt ud og hjemmelavet hindbærsnitter, dem går man aldrig galt i byen med:-)

  Jeg syntes ikke der er noget galt i at bytte de gaver, der ikke falder i god jord.
  Ville selv blive ked af hvis jeg gav en gave og modtageren ikke brugte den eller satte den frem, fordi den ikke passede ind.
  Så ville det være mere hyggeligt og se modtageren blev glad, selvom om den var blevet byttet:-)

  Ha´en skøn dag

  Knus Susi

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...