torsdag den 3. maj 2012

Solcrem, skidt og dejlig vejr...

Det meste af min arbejdsdag idag gik med at være til børnefødselsdag, boller, kagemand, glade børn, dejlige kollegaer og søde forældre, behøves jeg sige at jeg elsker mit arbejde...
Når man så kommer hjem og bliver budt velkommen af blomstrende frugttræer på stribe og mælkebøtter i massevis lige til at skabe den helt rigtige sommerstemning, ja så kan det kun blive en god dag.
Sidst på eftermiddagen pakkede æblepigen og jeg en lille taske med det allermest nødvendige og tog på en lille skovtur bagerest i haven. Da klokken var næsten 17 og godt smurt ind i faktor 50, fik æblepigen lov til at smide tøjet, og mærke for første gang (tror ikke hun husker sidste år) hvor dejlig den danske sommer kan være.
Da vi kom til aften var et bad dog temmelig tiltrængt, solcrem, sand, jord og mælkebøtter, er en rigtig god kombination hvis man vil være helt sikker på at skidtet sidder fast.
Håber virkelig også i har haft mulighed for at nyde det skønne vejret, på hver jeres måde, rigtig god weekend allesammen...
4 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine billeder af en hyggelig dag! ;)

  SvarSlet
 2. Se! Det er en vaskeægte STJERNESTUND!

  SvarSlet
 3. Heldigvis har vi også haft mulighed for at komme ud og nyde vejret:-) I dag har det jo ikke været helt så godt.... men det kommer snart igen er jeg sikker på :-)

  SvarSlet
 4. Glade børn er beskidte børn - så hvis de ikke er beskidte, kan dagen umuligt have været god, slet ikke, når man er på æblepigens alder ;-)

  Fatter foresten ikke hvorfor solcreme skal være så klistret, for når jeg henter ungerne i børnehaven, er de helt fedtede og håret helt stift - men det er jo skønt, at pædagogerne gider smøre dem ind, så de ikke bliver skoldede.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...