onsdag den 23. maj 2012

Nymalet møbler i spisestuen

Så fik jeg taget billeder af min spisestue, stadig mens sole skinder ind af vinduet og leger med de skønne lyse farver. Hold da op jeg elsker de nye farver, de får mig bare i meget bedre humør, det er så dejligt lyst i spisestuen nu. Det gamle skab for enden af væggen er det næste der står for tur, til at få en omgang med malerullen, jeg tænker det skal være hvid og med nye porcelænsgreb, har bare lige en fødselsdag og en mand der er bortrejst en uge, der lige skal overstås først. Bordet er et teaktræs bord, jeg har først malet det med en dækkende grunder, derefter en lys pastel blå. Den blå maling har jeg selv fortyndet med hvid, så jeg kan desværre ikke give farvekode på den. Stolene er alle FDB stole der har fået en omgang hvid maling, jeg har fundet det hele ved min lokale loppe puscher som jeg tidligere skrev et indlæg om her. Jeg er super glad for endelig at have fundet FDB stolene, til en ordentlig pris, det passer mig fint, at de ikke er ens, og håber der snart kommer mindst 2 mere til samlingen, og de må meget gerne være med høj ryg.


I dag har jeg tapetseret et par kasser, jeg har brugt det samme tapet som jeg brugte til skuffe møblet, jeg syntes det er noget af det fineste tapet jeg har set længe. De her kasser er super praktiske til nips ting som tit ligger og roder, eller er gemt alt for langt væk i skuffer. Flere kasser er på vej, de kommer når jeg får tid, for det er altså noget mere fristende at være ude for tiden....


25 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det altså bare fint ud ! Lækre farver :)

  SvarSlet
 2. WAUW!!!!! Vildt lækkert Jeannett! Lige det jeg også gerne vil ha' tiden til herhjemme.. Det har da givet utrolig lys og luft... Smækker lækkert;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak jeg er også vildt glad for det, det er blevet et meget lysere rum nu.

   Slet
 3. Svar
  1. Mange tak, glæder mig til at jeg får malet lidt mere, så rummet kan blive helt ferdig, det skal nok blive ret.

   Slet
 4. Det ser super fint ud.... Rigtig flot - det er altid en fed fornemmelse når man har fået lavet noget nyt og flot :-)

  kreabondegaard.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja det er virkelig en dejlig følelse endelig at få lavet noget færdig man har haft planer om længe. Du kan tro jeg nyder de lyse farver jeg har fået.

   Slet
 5. Jeg har simpelthen sådan glædet mig til at se de fine møbler.. hold op det har lysnet.. Er I ikke bare glade for det? Skaber vildt hyggelig og sommerlig stemning.. Smukke pæoner, det er mine yndlings.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak Rakel, pæoner er også mine yndlings, jo jeg er bestemt rigtig glad for resultatat

   Slet
 6. Hvor er det bare fint.. Det giver meget lys til rummet.. og hyggeligt med de små børnemøbler..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak, de små møbler er jeg også rigtig glad for, Filippa nyder også at have sit eget lille hjørne, hun sidder der rigtig tit og pusler med sine ting.

   Slet
 7. Hvor er det bare fint Jeanett, jeg må give de andre ret, det lysner rummet helt vildt op... Og det ser meget meget større ud.... Kan da slet ikke forstå det var der inde vi sad.... Så fint så fint

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak, ja det virker faktisk større, men det har også noget at sige at pladerne på bordet ikke er trukket ud, nu mangler jeg bare det sidste så bliver det rigtig godt, tror jeg

   Slet
 8. superfedt Jeannett- det er for vildt hvad maling gør...

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak Ellen, ja maling gør virkelig meget

   Slet
 9. Hvor ser der hyggeligt ud i din stue. Sikke "luftig" en stemning der er. Blev lige lidt forelsket i dit meget fine vintage ur på væggen - det er sørme også retro på den lækreste måde!

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak, uret fandt jeg til stumpmarked i Herning, jeg er også rigtig glad for det. Desværre virker det ikke så godt, men manden mener han kan fikse det,

   Slet
 10. HVOR ER DET BLEVET FLOT, Jeannett!!! ;o) Nu glæder jeg mig til du har fået malet skabet, samt fået kbh.skabet (og kommoden fra stuen) flyttet rundt og "ordnet"... ;o) SKYND DIG!!! ;o))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups...Jeg glemte at sætte mit navn på; Hilsen Anita, Stoholm!! PS: Næste gang jeg kigger forbi tror jeg at jeg skal ha en rundvisning i din lade - den lyder absolut spændende!!! ;o)

   Slet
  2. Hi hi desværre er det sådan at jeg ikke rigtig kan gøre mere inden jeg har malet vægen for solen har lysnet mit tapet, så man kan se hvis jeg flytter for meget rundt. Nu må vi se hvornår jeg får tid til den lidt større omgang

   Slet
 11. wauw hvor er det fint!! nu er jeg helt overbevist om at mine fdb stole også skal være hvide :) jeg var lidt i tvivl om hvordan det ville se ud, men det ser jo super ud.

  SvarSlet
 12. den hvide møbler nemt det er, men er en flot finish til et køkken

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...