onsdag den 4. januar 2012

Sådan er det altså

Vi diskuterer herhjemme, ja er det ikke sådan et godt voksenudtryk for at små skændes... Men sådan er det, vi roder og vi småskændes nogle gange og jeg er ikke flov over at indrømme det. Tingene er ikke altid som det ser ud på bloggen, vi har store grimme nullermænd under sengen og lige nu er der vasketøj ud over hele spisebordet og jeg sidder bare og blogger :) Om lidt kommer manden hjem og så kan det godt være at der kommer en lille diskurtion, ikke fordi jeg sidder og blogger i stedet for at lægge vasketøj sammen, for han syntes egentlig også det er hyggelig at jeg har bloggen og hygger mig med det. Nej det er mere fordi jeg igen har fyldt brandeovnen med alt muligt pynt, som bare skal flyttes igen når den skal tændes, det er altså træls syntes han. Men jeg syntes den ser såååå kedelig ud når den ikke bliver brugt, og der går ikke mange dage hvor den ikke har været brugt, inden jeg lige kommer til at stille nogle ting på den igen.10 kommentarer:

 1. He he, det tror jeg også min mand ville brokke sig over... :)

  SvarSlet
 2. Hø hø:-) :-) Tak for ærligheden:-)

  SvarSlet
 3. Kjenner meg veldig igjen!! :) Her om dagen hørte jeg et sukk fra min samboer og følgende kommentar ; jeg bor i et fotostudio :p Men så lenge vi syns det er moro å blogge og er fornøyde så er vel egentlig de fornøyde og :D Ha en fin kveld!

  SvarSlet
 4. hæhæhæ - jeg har et helt bryggers med gulvet fyldt med vasketøj der skal ligges sammen... - og jeg sidder også bare her på min flade og blogger;-)

  Hvad gælder tingel,tangel og andet farverigt fnidder: min mand gav op den dag der kom en grøn egernformet vægvase op på væggen...

  SvarSlet
 5. hehehe Jep vaske der burde ordnet i stedet for at blogge tjek.... det kan jeg også fremvise...
  Syntes det er lidt sejt du har pimpet din brænde ovn...

  SvarSlet
 6. Det er da meget rart at høre at du er helt normal ;-)

  SvarSlet
 7. Hehehe...jeg gjør akkurat det samme - setter pynt på ovnen og så må mannen flytte på det når han skal tenne opp :-)

  SvarSlet
 8. Så får du lige et godt råd, fra en der engang havde samme problem. Find en lækker bakke - gerne sort (så lægger man bedre mærke til de fine ting, end hvis bakken er meget sprævlet) Så sætter du de fine ting som de skal stå. Nu er det nemt at flytte ALLE tingene på EEN gang - det blev et hit for mig og meget nemmere. Håber du kan bruge det lille trick. Hilsen Betina

  SvarSlet
 9. When any child's birthday come then other children come to party. They enjoy, dance, sing the songs. Time have Zero Some kids go to school and celebrate their birthday there.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...