lørdag den 28. januar 2012

Lørdags krea hygge

Efter en aktiv dag med leg både inde og ude, samles vi tit her ved spisebordet hvor vi hygger med forskellige kreative påfund. Sådan her sidder vi faktisk rigtig tit, specielt her om vinteren, hvor vejret ikke altid indbyder til udeliv. Jeg er så taknemlig for at æblepigen gider side her og sysle, for det er jo absolut ingen selvfølge, bare fordi jeg elsker det.
Det gør hun heldigvis og lige for tiden er det perler og modellervoks  hun syntes er sjovest. Jeg stiller ting frem til hende, eller foreslår nogle ting vi kan lave, jeg bestemmer ikke hvad hun skal lave. Hun får helt selv lov at bestemme også selv om det fortiden næsten altid ender med modellervoks, og jeg måske gerne så at vi lavede lidt forskelligt. På den måde bliver det mere fri leg istedet for planlagt aktivitet, og det tror jeg er bedst for motivationen og kreativiteten.

Fordi vi bruger så meget tid her ved spisebordet, gør jeg altid lidt ekstra ud af at det ser fint og hyggelig ud her. Jeg har gerne friske blomster og yndlingsting til at stå fremme her, ligesom vi altid har stearinlys tændt på en eller anden måde her om vinteren. Derfor har jeg også valgt at flytte min Stelle fyrfads ophæng fra Kähler til vinduet her ved spisebordet, hvor vi kan nyde den hele tiden. Før hang den i gangen, det var også rigtig fin, men vi så den ikke helt så meget der.
Når man tender lys har man brug for ild, men det ser altså ikke særlig hyggelig ud med en kedelig lighter i vindueskarmen og ligger den i skuffen forsvinder den altid herhjemme. Så nu har jeg pyntet nogle store æsker, der passer fint til tingene i vindueskarmen, så nu får de fast plads her, og må ikke kommer med ud til fyret eller andre steder hen.
De er jo super nemme at lave og jeg syntes de pynter rigtig fint, måske jeg skulle lave nogle flere til andre steder i huset....


13 kommentarer:

 1. Dejligt at hun vil hygge med dig ved bordet:-) Jeg blev op til jul også træt af de kedelige tændstikæsker- og pyntede dem som dig med papir , pompom´er, glansbilleder med mere...
  God lørdag aften:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde, ja det er altså lidt finere når de er pynter, og et ganske hyggelig project

   Slet
 2. Det ser da også voldsomt hyggeligt ud!
  Hvor gammel er det hun er?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det er virkelig hyggelig :) hun er 2,5 år og det er egentlig utrolig hun gider, for hun er en lille krudtugle :)

   Slet
 3. Det ser rigtig hyggeligt ud :-) dejligt hun gider at være med til at lave kreative ting. Her er Alberte lidt for lille endnu, hun gider i 10-15 min, og så videre til næste ting. God idé at du lader hende selv vælge hvad hun vil sidde med :-)

  SvarSlet
 4. EEEELsker vasen fra casalinga med de fine påaskeliljer :)

  SvarSlet
 5. Sikken varme dit hjem udstråler! Vidunderligt!

  SvarSlet
 6. sikke nogen spændende tanker du gør dig om kreativitet og aktiviteter. Det ser vi vest meget ens på :-)
  Det er en super ide med tændstiksæskerne, så ved jeg, hvad jeg skal lave imorgen med datteren! :-)

  SvarSlet
 7. Så koselige bilder!! Ei fin stund for både små og store ser det ut til :)

  SvarSlet
 8. Så koselig dette så ut!!

  Dette bruker vi også å gjøre.
  Koselig for store og små!

  Liker alle de herlige fargene
  du har... *smelt*

  KLEM

  SvarSlet
 9. Total hygge er der da dømt - dejlig at hun gider...og har det sjovt...og at du også gider ;-)

  SvarSlet
 10. Hvor ser det bare hyggeligt ud..:) Elsker også når min krudtugle gider..
  Tror også vi skal ha' gang i syslerne efter turen på kælkebakken.. God idé med tændstikkerne - herhjemme har vi både nogle som K har pyntet - og nogen jeg har pyntet med maskine tape..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 11. Å, det er jo så koselig å være kreativ sammen med barna. jentene mine elsker det, og jeg kan huske hvor godt det var da jeg var liten og mamma tok seg tid til å sitte rundt bordet med tegnesakene:-) Gode minner!!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...