fredag den 20. januar 2012

Kan i huske dengang....

Kan i huske dengang det kunne rede en hel dag hvis man opdagede at der var is på vandpytterne, det kan jeg og i dag kan jeg undre mig over at der ikke skulle mere til :) Lige præsis sådan en dag var det i dag og heldigvis var vi i god tid inde arbejde, så der var tid til at lege og undresøge. Utrolig at se hvordan de små kan blive optaget af simple naturfænomener som vi voksne i dag tager for givet. Jeg kan nogle gange få en lidt dårlig smag i munden over hvor materialistisk fokuseret vores børn bliver i dag, i en meget tidlig alder. De påvirker hinanden i børnehaven og skolen ingen tvivl om det, men vi forældre har altså en stor del af ansvaret også, mange af os burde blive bedre til at lære børnene at fokusere på de ting vi har omkring os. Børn er fra naturen nysgerrige og elsker at undersøge nye ting, jeg syntes det er vigtig at vi voksne støtter op om den lyst til at eksperimenterer og bekræfter dem i at det er spændende, så de bevarer lysten til at eksperimenterer resten af livet. Jeg syntes heltsikke også at man kan få meget spændende legetøj i dag som understøtter den lyst til at eksperimenterer, jeg bliver bare sådan lidt overrasket over hvor lidt der skal til nogle gange, for at et barn  bliver helt opslugt og fuldstendig glemmer tid og sted, vi kender vidst alle sammen den med vandhanen eller vandslangen på en sommerdag.

 Det føles rigtig koldt.....
 Hvordan mon det smager.......
 Tjekker lige om det kan holde til at jeg hopper højt på det
Jo det kan det godt :)

9 kommentarer:

 1. Dejligt at i havde tid til at der kunne blive undersøgt. Vil give dig helt ret i at vi voksne tager alt for mange ting for givet. Jeg synes det er så dejligt når børn lige kan minde os om at vi skal se lidt på verden..

  SvarSlet
 2. Hvor er hun skøn din lille pige...en verdens dame i mini format:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Tak for de søde kommentarer alle sammen, ja nu hvor vi er blevet voksne er det nok mere øv vi tænker når der er is på vandpytterne, for det betyder frosne bilruder og glat vej :)

  SvarSlet
 4. Rigtig godt indlæg! Jeg har tænkt de samme tanker... Engang i mellem bliver alt det legetøj børn har i dag altså lidt for meget. Det er nemlig små ting der nogle gange kan underholde... og hvad så hvis børn også skulle kede sig engang i mellem, det er vel bare sundt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentar, Ja jeg tror heller ikke vi skal være så bange fro at børnene keder sig en gang imellem :)

   Slet
 5. Sikke en nuser tøs :) Min lille tumling forsøger også at hoppe, men kan det ikke helt endnu...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentar, jeg syntes nu også det ser lidt vildt ud på billedet, det ser så sjovt ud når de øver sig og ikke rigtig kommer op, det er en skøn tid med de små når de begynder at gå, løbe, hoppe og snakke Filippa øver sig rigtig meget på diverse børnesange for tiden, det er også rigtig sjovt.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...