mandag den 26. september 2011

Æblehøst
Søndag tilbragte vi i frugthaven, det var efterårs vejr når det er bedst. Solen skinnede og ingen vind, rigtig udevejr. Æblerne holder sig bedst i kasserne vinteren over, hvis de bliver plukkedet når det er tørvejr, derfor var det med at udnytte det gode vejr i går. Vi syntes alle at det er en hyggelig aktivitet at plukke æbler, selv æblepigen var en flittig hjælper. Nu har vi de fleste æbler i hus og hvis det går som de sidste år, så har vi æbler til langt ind i næste år, til masser af smoothies, saft, kager og en masse andet godt.

3 kommentarer:

 1. smukke smukke billeder, og virkelig en vidunderlig model. Kæft hun er sød.... Er virkelig også vild med den nederdel:-)... Og strikken, er den hjemmebikset:-)

  Skøn dag i havde jer, ser det i hvert fald ud til

  SvarSlet
 2. Louise: Mange tak, strikken har vi arvet, men jeg er så glad for den. Det var en skøn dag, Filippa har dog været lidt syg her i weekenden, så hun havde meget kort lunte, men det ses jo ikke på billedet at hun lige havde nogle gange hvor hun var nede og trille lidt i græsset :)

  SvarSlet
 3. så er det jo godt at der er plads at rulle rundt på når man bliver arrig... jeg troede at det var en kortvarig periode at josefine var morsyg- men nu har den varet flere måneder... og det virker altså ikke opmuntrende på farmand at blive afvist konstant....

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...