fredag den 27. januar 2017

Åbenhave 2017 i Jeannett`s have


 Har i lyst til at komme og se min have

Jeg har taget en dyb indånding, samlet mod til mig, og taget beslutningen om at åbne havelågen for alle jer der har lyst til at komme forbi, og kigge ind i min haven.

Jeg har altid nyt at besøge andres haver, jeg syntes det er meget inspirerende at se hvordan andre vælger at male deres have billede. Jeg har selv en foretrukken havestil, men det er ofte de haver der er meget forskellig fra min egen der inspirerer mig mest.
Vi havefolk går ofte derhjemme i vores egne haver med en vis ting i vejret, det at komme ud og se andres haver er en oplagt mulighed for at komme lidt hjemmefra, og få en snak med andre der deler de samme interesser.
Det er lidt på bagrund af de ting jeg har valgt at åbne min have, og jeg syntes det kunne være virkelig hyggeligt hvis du har lyst til at kigge forbi, måske vi kunne få en havesnak.

Jeg har valgt at kalde have Jeannett`s have, og det er måske lidt underligt når vi nu er to der ofte går i haven herhjemme, men det er simpelthen det den altid har heddet, ja og nogle gange mor`s have. Min mand er virkelig flink til at hjælpe, han går gerne en runde i køkkenhaven med hakken efter en travl arbejdsdag, og han er forholdsvis nem at overtale til lige at grave tørv af eller bygge en pergula. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg han tænker, hvis nu jeg lige bygger den pergola, så klager hun nok ikke over, jeg går på jagt hver weekend de næste tre måneder.
Han er til træer, lige linjer og absolut ingen ukrudt, jeg er til masser af prydgræsser, stauder og blomster, og jeg syntes ukrudt giver haven stemning. Jeg håber og vil også mene, at vi har skabt en have der spejler os begge to, samt en have hvor der er plads til alle både børn, voksne, dyr og insekter.

Haven er åben den.
19 august 2017           10:00 til 17:00
20 august 2017           10:00 til 17:00
26 august 2017           10:00 til 17:00
27 august 2017           10:00 til 17:00
9. september 2017     10:00 til 17:00
10. september 2017   10:00 til 17:00

Åben for alle pris 25 kr

Adresse: Gl. Skolevej 3 7850 Stoholm 
I kan læse mere om min have på haveselskabets side her 

Her kommer lidt billeder fra haven, billederne er taget i august/ september.
Først græs og staude bedene.
 Det mørke bed Det hvide og lyserøde bed
 Køkken og skærehaven

 Frugthaven

19 kommentarer:

 1. Smukke smukke billeder, og plantesammensætninger som bare er så fine.... jeg vil virkelig gerne se din have... men nu må vi se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det kunne virkelig være hyggeligt hvis du får mulighed for at kigge forbi.

   Slet
 2. Hvor ser det spændende ud :-)
  Jeg har virkelig lyst til at komme og se din have og der er jo ikke så langt så mon ikke jeg kommer en af dagene. Nu skriver jeg det i hvert fald i min kalender :-)
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak det gør det jo lidt nemmere når der ikke er så langt at køre, jeg håber du får det passet ind i kalenderen, det kunne være hyggeligt at hilse på dig.

   Slet
 3. Det ser rigtig godt ud....ærgerligt du bor så langt væk (fra Stevns).

  Du er ikke den eneste, der åbner haven for første gang i år. Jeg gør også. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak så har du nok lidt sommerfugle i maven lige som mig i forhold til åben have. jeg tror det bliver super spændende, og held og lykke til dig når tiden kommer.

   Slet
 4. Din have er så fantastisk og hvis jeg får tid vil jeg meget gerne komme en af dagene :o)
  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det kunne være så hyggeligt hvis du får tid til at kigge forbi

   Slet
 5. Smukke billeder! Jeg håber, jeg får mulighed for at besøge jer en af dagene:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak hvis du kommer må du endelig give lyd, det kunne være virkelig hyggeligt.

   Slet
 6. Ih, der er igen de smukke, smukke bede fra sensommeren, som jeg simpelthen faldt helt i svime over. Jeg vil mægtig gerne komme og se din have, hvis det passer ind i kalenderen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak, jeg håber virkelig du får det til at passe, der er jo hele tre weekender at vælge imellem, det kunne jo være så hyggeligt.

   Slet
 7. Hej Jeanett
  Godt google mindede mig om, at jeg ikke havde set dette indlæg. Det kunne sjovt om, de der har lyst kunne mødes på samme dag. Spændende billeder fra din have, vi må se, hvordan det går.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne være virkelig hyggeligt, hvis der er nogen der melder deres ankomst i god tid vil jeg gerne skrive det ud så andre kan se hvilken dato der kommer andre bloggere.

   Slet
 8. Sikke lækre billeder, jeg er totalt vild med de lille valmuer - et helt perfekt billede. Kunne godt tænke mig at se din have, men det er nu et stykke vej :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak jeg bor slet ikke langt væk, jeg bor lige i midten af Midtjylland det er så centralt ;-)) Det kunne være hyggeligt hvis du kom forbi.

   Slet
 9. Ej hvor bliver det bare spændende! Jeg vil helt sikkert besøge nogle flere haver i år og suge en masse inspiration til mig :0)
  - og for pokker da, hvor jeg gerne ville 2slå et smut forbi din" omend der er lidt lang vej ;0)

  SvarSlet
 10. YES- fedt at du gør det:-) glæder mig til at se haven lige om lidt i kyndelmissetøj :-) Kram!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...