søndag den 1. november 2015

U-hyggelig Halloween fest


Det var lidt uhyggeligt herhjemme i går aftes, vi er nemmelig helt vild med Halloween og benytter gerne legligheden til at holde en lille fest. Det er efterhånden blevet en tradition, mener det er 4. år i år.
Vi går all in og inviterer venner og familie til en skræmmende hyggelig middag, og en lille gå tur rundt i haven med små hyggelig, og mindre hyggelige overraskelser både for børn og voksne. I går var vi 22 i alt heraf 11 børn, de fleste kommer udklædte, hvilket giver en skøn, uhyggelig, sjov, stemning til det hele.

Desvære glemte jeg at tage billeder af vores udklædning, og det var svært at fange stemningen fra gåturen, magien forsvinder ligesom lidt når der kommer blitz på. men nogle billeder fik jeg taget, bla. hæksen i legehuset, og et enkelt spøgelse. Udover det på billedet var der også manden med det afhugget hoved ved økse bloggen, uhyggelige øjne i natten lavet med knækys i toiletruller hvor der er skåret skæve øjne i, en del flere spøgelser, lyd effekter i natten, bæver hulen med røg effekter, og hvem tør løbe ned i mørket og finde en is.

Inde var der pyntet op med udstoppet dyr, og masser af spindelvæv, sorte silhuetter af flagermus samt masser af levende lys.

Nu er det hele pakket ned i kasser, der er lagt låg på uhyggen, kasserne er stillet til opbevaring i stalden, og bliver først fundet frem igen til næste år. På pladsen lige ved siden af står de store kasser med julepynt, snart er det deres tur til at blive fundet frem, men det er en helt anden sag...

10 kommentarer:

 1. Hej Jeannette.Det ser bare rigtig uhyggeligt ud hos dig...........................god ide når man har børn der er med på den.Her nøjes jeg med lidt pynt på bænken uden foran.
  Men har jo ligesom dig jo været i Tivoli og oplevet Halloween.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Tivoli er smuk og meget inspirerende på denne tid af året. Havde vi ikke Filippa ja så tror jeg heller ikke vi havde gjort noget særligt ud af det, der er mange fordele ved at have mindre børn. Så er der en fin lejlighed til at lege igen, det er fx også lovligt at se alle Disney børne filmende uden at man bliver kaldt underlig :-)

   Slet
 2. Wau, sikke en herlig fest. Jeg glæder mig til mine børnebørn bliver store nok, så skal vi holde halloweenfester igen, det gjorde vi da vores egne børn var yngre. Det var vildt sjovt. Fester hvor alle er klædt ud, er noget jeg er helt vild med.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig og når der er børn så er der en meget god lejlighed til at give den gas og skeje ud med udklædningen, jeg elsker det.

   Slet
 3. I går da all in på haloween - dejligt med fest og glade dage!

  SvarSlet
  Svar
  1. jep det gør vi og vi elsker det, men nu gider jeg heller ikke se på flere monster og edderkopper, nu er jeg klar til jule stemning.

   Slet
 4. Tak for en dejlig uhyggelig fest der var så fint pyntet op ,med hekse og flagermus spindelvæv ,og rigtig lægger mad i kan bare det der ,knus til jer for det, vi glæder os allerede til næste år og Filippa var så sød ,

  SvarSlet
  Svar
  1. Sød !!! hun var da uhyggelig ;-)) selv tak og tak for kagen.

   Slet
 5. Super fest - sejt med ale de ting I har lavet i haven.

  SvarSlet
 6. Tak Når vi nu ikke lige har naboer vi kan besøger, så er det lidt sjovt at gå en uhygge tur i haven i stedet for.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...