tirsdag den 22. september 2015

Gyldent efterår

 
Jeg har fundet en smuk gylden græs, som passer perfekt sammen med nogle af mine gamle rustne ting. Gammel skrammel eller genbrugs guld, hver sin smag men jeg foretrækker det sidste. Jeg er faktisk meget glad for mine gamle ting, lampen stod på gården da vi overtog den, den fine gamle saks, som for øvrigt stadig klipper ret godt, og den rustne kurv som altid står på bordet, og som er perfekt til lige at gemme de ting i vi finder, når vi er ude at gå tur. 

Mine solsikke passer også ret godt med den kobberfarvet græs, og nu har jeg samlet det hele her på det lille bord ved vores indgang. Smukt gyldent efterårs stemning lige ved indgangen, jeg kan nyde synet hver dag, og det er helt ok, jeg er ved at være klar, efteråret må godt komme...


13 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud, og stråler af efterår.. ;)

  SvarSlet
 2. Hej Jeannett.Dejlig efterårsstemning du viser................det ser bare rigtig godt ud.
  Jeg viser også en kurv med pyntegræskar på min lille bænk.
  Nu skal vi til at vænne os til tidligt mørke-regn og blæst.
  Men synes stadig jeg mangler at lave en del i haven.bla.masser af nye løg.
  Rigtig god uge Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det ser så fint ud på din lille bænk, ja mørket bliver lidt svært at vende sig til, men vi har jo prøvet det før :-)

   Slet
 3. Hej Jeannett, dejlige farver og skøn sammensætning, sjovt når man ved hvor tingene kommer fra :-). Ligeledes dejligt at det kan nydes hver dag og det gør vi jo både bevidst og ubevidst. Min mand plejer at sige at han ikke tænker over det, men lige så snart der er tomt så mangler han det, så på det ubevidste plan, betyder det meget for mange. Så er det godt vi er nogle stykker der udnytter det og leger næsten hele tiden :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja de mænd de kan slet ikke undvære alt vores dimsen rundt, de ved det bare ikke selv :-))

   Slet
 4. Hvor er det smuk ,ja nu er det snart efterår ,uuh det ku godt vente lidt endnu mangler også at lægge en masse løg så der er noget at glæde sig til når det bliver forår.kh.edelwies

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg troede du var færdig allerede og jeg så kunne overtage løg læggeren ;-) må jo så hellere købe en selv :-)

   Slet
 5. Hvor ser det bare efterårsfint ud... :) Er så træt af at jeg ikke for alvor nåede at se din have i sin sommerpragt. Det laver vi altså om på næste år ok! :)
  Tillykke med din fine havepris... ;) Læste det lige i havebladet idag :)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tiden smutter altid for os, ved ikke rigtig hvad der sker, vi har for travlt. Ja jeg var jo så heldig at vinde i den lokale, så jeg er jo sååå stolt :-)

   Slet
 6. Super smuk opstilling, elsker farverne og sammensætningen. Kh Tina

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...