søndag den 2. februar 2014

Søndag

Vi har nydt en stille søndag i dag, vi har hygget os og tændt stearinlys, vi har mest været inde, men vi har også været lidt nede på marken på vores lille skøjte sø.
I dag er det kyndelmisse som betyder at vi er halvejs igennem vinteren, det er da værd at fejre. Vinteren har heldigvis ikke været så kold i år som den var sidste år, og vi kan jo håbe på at det betyder at foråret kommer lidt før end den gjorde sidste år. Der var det lige før at Syrenerne ikke nåede at springe ud til min fødselsdag den 27 maj, det har jeg aldrig prøvet før.
Januar har til gengæld været våd og trist, jeg hørte i radioen at vi har haft meget få solskindstimer i januar, faktisk skal vi 27 år tilbage siden vi har haft en januar med lige så få solskinds timer. Ja og så kan vi jo diskuterer om det ikke havde været bedre med klar frost, og et sne dækket landskab.

I går var jeg samen med en håndfuld andre blogger inviteret til frokost og rundvisning på UP/Formland messen i Herning. Jeg var også dernede fredag og i kan se billeder fra i fredags her. Lørdagens indtryk vil jeg fortælle meget mere om, jeg skal bare lige have kigget billederne igennem og have fordøjet de mange indtryk.
Det fine kobber bestik fra Nordal og fjer printet fra Pernille folcarelli var en del af en meget fin goodie bag.

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige søndagsbilleder. Håber I har haft en rigtig god weekend.

  SvarSlet
 2. Flotte søndagsbilder:) Her har vi hatt en grå, mørk og våt vinter frem til for en ukes tid siden. Da kom det MASSE snø, og til tross for at mannen min må måke flere timer hver kveld..., så er det sååå mye finere og lysere med snø:))

  SvarSlet
 3. Dejlig søndag ser det ud til! :-) Tak for det fine lille indblik - og åh ja, laang lang januar - men i dag, her på sofaen med snot og det hele, kan jeg faktisk høre en skøn lille forårsfugl ude i haven! :-)
  Kh

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...