torsdag den 13. februar 2014

Ferie

Mandag tirsdag og onsdag har Filippa og jeg haft ferie, vi har virkelig nydt det. Filippa har haft veninde besøg eller været på besøg alle dagene, så hun har haft travlt med at lege, og jeg har haft meget travlt med at lave ingenting. Vi har slet ikke nået de obligatoriske vinterferie aktiviteter som der ellers bliver arrangeret rundt omkring, dem har vi udsat til næste år.
Jeg havde ellers store planer med papmache masker og papirklip, hoppe/legeland, biblioteks tur og måske en tur i biografen hvis vi nåede det. For mit vedkommende, ja så havde jeg planer om et besøg i Stof og stil, Henriksen uldspinderi  og måske lige en tur forbi Rumfang også.
Var det lidt for ambitiøs .... nå ja måske :-)

Nu er Filippa på ferie ude hos mormor, så hun hygger sikkert videre derude og jeg snupper lige to dage på arbejde, og på lørdag der skal vi altså se den klokkeblomst film.

4 kommentarer:

 1. Lyder som en sund ferie hvor man giver sig selv lov til faktisk at få slappet lidt af. Sikke et flot hjem i har...

  SvarSlet
 2. Lyder altså som en rigtig dejlig og ikke mindst afslappende ferie, hvilket jeg tror mange børn har rigtig godt brug af.

  SvarSlet
 3. Uhm det lyder hyggeligt :0) vores ferie er først lige startet - og jo jeg har også lagt lidt planer og så må vi se hvor mange der bliver til noget.. sikkert er det dog at sønnen tager et par dage til mormor og morfar og datteren og jeg skal besøge et nyt børnemuseum, der er åbnet i Roskilde.. og nå ja - klokkeblomst står også på programmet herhjemme..
  ellers tror jeg bare vi gør som jer - afslapning ;0)
  God weekend

  SvarSlet
 4. Det er da dejligt at man ikke behøver ligge ud af huset aktiviteter ind for at holde til at have ferie- og med alt for tæt pakket program ender man jo også med at havde behopv for ferie når man så skal på arbejde bagefter :-)

  Håber I syntes klokkeblomst filmen var god ?

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...