lørdag den 7. september 2013

Ny clutch

Jeg har været så heldig at få lov til at test shoppe lidt hos Carriealong, som er en online taske shop. Det var faktisk slet ikke så let at vælge, for de har et temmelig stort udvalg indenfor alt lige fra børne rygsække til voksen kufferter, til almindelige dame tasker, og når jeg tænkte mig rigtig godt om, ja så syntes jeg faktisk vi mangler det hele.

Jeg valgte denne fine clutch fra Belsac, den er syet i dejlig blød cognac farvet skind, og passer perfekt sammen med en taske jeg har fra samme mærke. Den har en super god størrelsen, ikke for stor til pung, men heller ikke for lille til taske, den skal nok blive en af mine favoritter.

Jeg fandt flere kommende favoritter inde på shoppe, og specielt to ting er kommet på ønske listen. Jeg har aldrig ejet en kuffert, jeg har nemmelig aldrig været på en charter ferie, når jeg har været ude at rejse, så har det altid været med min gamle rygsæk på ryggen. Nu er den tid kommet hvor der gerne må flytte en kuffert ind i mit lig, og jeg har allerede udset mig en.
Filippa mangler også en rygsæk, og det skal være en flot børnekuffert, eller en lidt mere praktisk en, det har jeg ikke besluttet endnu..

Dette er et reklame indlæg, men holdningen til produktet/firmaet er helt min egen

4 kommentarer:

 1. Den er godt nok fed! Er den rummelig? Kan man have op mod 20 kort, penge og mobil i den på samme tid? Jeg kunne nemlig godt tænke mig en ny/en mere, og denne kunne da bestemt godt komme på min ønskeseddel!

  SvarSlet
 2. Det var da et site lige for dig, jeg ved jo du elsker tasker... Og den er da rigtig fed!

  SvarSlet
 3. Wouw den er godt nok fed :)
  Har også været inde og kigge på butikken, for syv Søren der er meget fedt....... Godt der er en fødselsdag liiiiiige om hjørnet ;) skal helt sikkert have et ønske eller to med der fra ;)

  God søndag aften
  Kh. Jil

  SvarSlet
 4. Sikke da en lækker sag, må et smut ind og kigge!!!

  God søndag aften til dig!!

  VH Louise

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...