lørdag den 25. maj 2013

Morgenmads rutiner og kaffe test


Jeg nyder når det er weekend at bruge lidt ekstra tid på morgenmaden, udover en god kop kaffe har jeg ikke nogen fast rutine med hvad jeg spiser og drikke til morgenmad. Jeg tænker over at det skal give mig energi og nogenlunde stabilt blodsukker resten af formiddagen, udover det må det gerne være noget til både øjne og smag. Jeg syntes selvfølgelig det er hyggelig når hele familien har tid til at spise morgenmad sammen, men jeg må må indrømme at de morgner hvor jeg er helt alene, måske fordi Filippa sover længe og Leif er gået igang med noget ude, de morgner er altså mine yndlings.

Nyder du også alene tid om morgnen og har du faste rutiner med hvad du spiser, det kunne være hyggelig hvis i ville dele dine morgen rutiner med mig.


Jeg elsker kaffe og jeg har da også skrevet en del om kaffe her på bloggen, nu skriver jeg lige lidt mere for jeg har fået lov til at teste nogle kaffe bønder fra Davids Coffee. Jeg sagde straks ja, for jeg er altid frisk på at prøve nye produkter af, specielt når det drejer sig om kaffebønner.

Davids coffee sælger både til virksomheder og til private, den kaffe jeg valgte at teste er fra den Dominikanske Republik. Det er en økologisk kaffe hvor kaffeproduktionen sker med fokus på bæredygtighed og i respekt for naturen og omgivelserne. jeg syntes rigtig godt om den måde kaffen er produceret på og så gør det jo ikke noget at den samtidig smager rigtig godt.
Har du også lyst til lækker kaffe der smager, så kan du købe den økologiske kaffe her

1 kommentar:

  1. Det var da et hyggeligt ønske. Jeg vil gerne dele min morgen rutine med dig :-)

    Når mindstemanden vågner, hygger vi i sengen indtil vi begge er ordentlig vågne (eller indtil prinsen er vågen), så laver jeg grød til ham og en kop frisk kværnet stempel kaffe til mig. Enten er der nybagte boller, som kæresten har bagt inden han tog på arbejde eller også bliver dem fra dagen i forvejen ristet. Drengen spiser sin grød, madet helst i raket fart og derefter kan jeg spise min bolle, hvis han bare for en kvart. Når den er krummet ud over det hele og spist, sætter vi os ned på legetæppet, hvor jeg har ro til lige at drikke min kaffe færdig... Og SÅ går dagen i gang.

    Det lyder som en lækker kaffe... Måske den skal prøves

    KH Gitte

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...