tirsdag den 14. maj 2013

Japanske sy bøger og en lille buksenederdel


Jeg har syet endnu en lille ting fra en af de Super skønne Japanske sy bøger. Denne gang blev det til en lille nederdel, med 2 lag skørt og en lille buks inderst. En rigtig sommer fin ting, som er syet i Jersey stof fra Stof og Stil, den er dejlig behagelig at have på, super kort men det gør ikke noget for der er jo shorts inderst.


Mange har spurt til hvilke bøger jeg syr efter, og hvor jeg har købt dem. Det er lidt svært skrive titlen på bøgerne da det jo står på Japansk, men jeg kan da vise et billed og linke til hvor jeg har købt dem.

De to øverste er på Fransk, de fås dog også på Japansk, dem har jeg lånt af Anne. Jeg syntes ikke der er så meget forskæld på om de er på Fransk eller Japansk, jeg kan jo hverken læse Fransk eller Japansk.
Fordelene ved de Franske er at alle numrene, såsom sidetal, numre på mønstre osv. er skrevet så man kan læse det, og jeg lærte hurtig det franske ord for for og bagstykke. De Japanske bøger bruger også vores numre ved det mest nødvendige (så man nemt kan finde det rigtige mønster fx) og så syntes jeg de er lidt mere detaljeret med deres billed beskrivelse.
Jeg tror det er lidt af en smags sag om man er til det ene eller det andet, super gode er bøgerne ihvertfald og jeg har købt mine lige her på Etsy5 kommentarer:

 1. Spændende, der må jeg ind og snuse. Nu taler jeg jo faktisk fransk, så det skal da prøves;)
  Tak for at du deler.
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk været inde og kikke på bøgerne. Men syntes kun jeg kan finde dem op til str 8/9 år har du erfaring men nogle til lidt større børn? De ser nemlig rigtig spændende ud.

  SvarSlet
 3. Det er stadig uudforsket område med de japanske bøger, men jeg må vidst snart springe ud i det! Tak for input :)

  SvarSlet
 4. Spennende bøker - takk for tips :)

  SvarSlet
 5. Hejsa Jeg har ledt efter et mønster til en bukse( shorts) nederdel - måske du kunne sende mig et link til bogen.
  Anjams71@gmail.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...