søndag den 28. april 2013

Nye shorts med Leo print (og lidt problemer med at vise dem frem)
Jeg har lige syet nogle shorts til æblepigen med leopard print som jeg rigtig gerne vil vise frem, men det var virkelig svært at få mode til at stå stille i dag. Rigtig ærgerlig for jeg syntes de er blevet super fine, og jeg vil rigtig gerne vise de fine detaljer frem.

I dag var det bare meget mere vigtig at finde regnorme under træstupene, og flytte dem til et nyt og knap så trængt sted.
Det er da også en sød tanke at befri de stakkels regnorme fra at blive klemt under en tung træstup, det kunne jo være man fik brug for dem engang hvis en fisketur med far bød sig til.

Modellen er lidt poset, og så har den store rynket lommer på siden der er snøret sammen med bindebånd. Jeg syntes de poser meget, men stoffet er tyndt så det gør ikke noget, jeg har klippet op til et par i noget kraftigere stof, de bliver lige lidt mindre.
Shortsene er syet efter et mønster fra en af mine Japanske sybøger, stoffet er købt i REMA 1000, og jeg har brugt neon bånd fra BettyP. 


12 kommentarer:

 1. De er blevet super skønne. Pink og leo holder ALTID, men jeg leger lidt med leo og koral, mon ikke også det kan gå :)
  Kh Lena

  SvarSlet
 2. De er godt nok søde, hvad hedder den shorts model/mønster??

  SvarSlet
 3. Super fine shorts :)
  Kh Lena

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare fine. Det stof fra Rema er efterhånden blevet vist en del gange herinde i blogland til stor glæde. Selv har jeg også fået syet både iPhonesleeve, ipadcover, tunika og tørklæder så lidt er det også blevet til fra min side.

  SvarSlet
 5. Lækkert !
  Super fed detalje med lommerne - jeg blev i hvert fald super inspireret, tak for det :)

  Og så må jeg lige nævne - dejlige billeder af din fine pige.

  KH M.

  SvarSlet
 6. Øv at jeg ikke fik det stof. De er så fede . . . . Og lækker lille model

  SvarSlet
 7. Fine bukser. Det ender jo med at jeg skal have fingerne i de der japanske bøger. :-)

  SvarSlet
 8. Super cool shorts til en pige lige efter naturvejlederens hoved - men helt sikkert frustrerende, når moderen gerne vil tage billeder, at datteren heller vil flytte regnorm :-D

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...