tirsdag den 8. november 2016

En kold og smuk morgen.

 Det er kolde derude, vi har haft travlt de sidste par dage med at få de sidste potter og kasser med løg og æbler i sikkerhed for frosten. Vi har lukket alle vandhaner udendørs, og nu er det for alvor vinter.
Jeg nåede lige en runde i haven i morges inden jeg skulle møde på arbejde, jeg ville gerne have haft en time mere så solen rigtig kunne nå at få magt. Jeg ville gerne have knipset nogle modlys frost billeder, med det bliver nok ikke de sidste dage med frost denne vinter, så de billeder må komme senere.
Modlys eller ej, frost billeder er smukke, og sådan her så det ud i vores have i morges. Det er græsserne og de smukke frøstande der pryder haven lige nu, og de gør sig godt med et strø af frost.
16 kommentarer:

 1. Smukke, smukke motiver fra jeres vinterhave :-)

  SvarSlet
 2. Det er meget smukt med frosten - og jeg er ret forelsket i jeres have :-)
  Vi har nået at få det meste i ly for frosten, men vi nåede ikke alle æblerne - de må blive til fuglene :-)
  Jeg glæder mig til flere vinterbilleder fra dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Vi nåede heller ikke alle æblerne, jeg havde et træ med de smukkeste røde juleæbler, de fik frost desværre. øv øv men vi har heldigvis alle de andre.

   Slet
 3. Meget smukt! Jeg tog hjemmefra, mens det stadig var mørkt, så jeg fik slet ikke set haven i frostklæder, desværre. Så er det jo skønt at se dine billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg fik til gengæld ingen billeder af den smukke sne i morges, jeg skulle møde tidligt på arbejde i dag.

   Slet
 4. Hvor står det bare SÅ smukt. Jeg kom til at tænke på din have ser enormt stor ud, hvor stor mon den er? Dine græsser er virkelig flotte 💚

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, altså inden for læhegnet det vi kalder haven er på ca 10000kvm men der går jo meget fra til gårdsplads, bygninger, frugthave, træer og natur/ukrudt ;-) bagved stalden. Vi indtager stille og roligt mere og mere af grunden så vi kan kalde det hele have, men det er klart noget af det vil være mere natur præget. Jeg er blevet helt vild med de græsser, og har planer om at lave et nyt stort græs/staude bed næste år.

   Slet
 5. Flotte, flotte vinterbilleder, men jeg håber da ikke vinteren har bidt sig helt fast endnu, det er jeg slet ikke klar til :-)
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak nej det er jeg heller ikke klar til, jeg mangler stadig nogle løg og en hel masse andet. Smukt er det, men det må godt vente til December

   Slet
 6. Hej Jeannett.Tak for utroligt smukke billeder fra din have.Den rimfrost gør nu noget for billederne.
  Så koldt har vi slet ikke haft endnu.
  Men lidt tøsne i nat kan vi da byde på.
  God dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det ser ud til at kulden bliver et par dage, men så får vi også lidt varme igen.

   Slet
 7. Smukke billeder - og det første viser et flot kig i har fået ned gennem haven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak den akse er vi også rigtig glad for, den bliver forlænget til foråret når vi går igang med køkkenhaven. Vi bliver nok desvære nød til at sætte en form for låge i til foråret for at holde hunden ude af køkken haven, det er lidt ærgerlig men vi må se om vi kan finde en transparent en af slagsen.

   Slet
 8. Hei! Himla vakre frostbilder. Jeg er så glad i gress og jeg synes nesten de er finest om vinteren. De blir som skulpturer akkurat som på dine bilder.
  God kveld! Anne

  SvarSlet
 9. Utroligt smukke billeder, du har mange planter som virkelig pryder vinterhaven. J! Når vinter kommer så tidligt, så bliver der travlhed rundt omkring :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...