tirsdag den 8. juli 2014

Vi forbereder os på ferien...


Vi tager det stille og roligt herhjemme, nyder sommevejret og forbereder os på sommerferien som går til Sverige næste uge. Filippa trænger virkelig til ferie nu, hun kan næsten ikke holde ventetiden ud længere. For os andre går det lidt nemmere, vi har jo også en masse som lige skal nåes inden vi er klar til at køre afsted.
Heldigvis har vi fået en del vand de sidste par dage, så haven er frisk og grøn og klarer sig nok til vi kommer hjem igen.

Billed 1 Filippa hjælper sin far med at vaske bilerne
Billed 2 En af mine meget smukke David Austin roser, jeg kender desværre ikke navnet på denne, da det er en jeg har fået.
Billed 3-4 Filippa cykler stadig med støttehjul, måske fordi flise gangen foran huset er det eneste sted hun kan øve sig, og som i kan se er det ikke nemt for tiden. Vi bliver vidst nød til at blive bedre til, at gå op til vejen og cykle.
Billed 5 Lavendel kan jeg bare ikke få nok af
Billed 6 Mine pallerammer er ved at være vokset til, det er virkelig rart at have de mest brugte krydderurter lige uden for døren, specielt de dage hvor det regner.

1 kommentar:

 1. God eftermiddag,

  I er nok i Sverige nu. Jeg ønsker jer en super ferie der:-)

  Her i Danmark er vejret lige så varmt som sydpå, så det hedder strand, skygge, kolde drikke, let mad og masser af is:-)

  Min unge datter er superp til at lave sorbet is, prøv hendes opskrift når I er hjemme igen, du vil ikke fortryde og familien vil blive glade, I har sikkert bær i haven du kan bruge:

  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/07/hjemmelavet-sorbet-is.html
  Hilsner fra Tina

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...