onsdag den 1. januar 2014

Vores nytårs bord og lidt om at fejre nytår med børn i huset

Vores nytårs bord så sådan her ud i går, ingen syet stjerner på duen, da jeg havde fundet en billig damask tidligere på året i Rema1000 og den kunne fint bruges til legligheden. Til gængæld var der friske grene fra haven med de fineste små lyserøde blomster, og det satte temaet i år.

Vi plejer at fejre nytåret herhjemme, sammen med gode venner, og det har været rigtig hyggelig. Men de sidste mange år har det været ren voksen fester, og specielt sidste år kunne jeg godt mærke på Filippa at hun savnede nogle børn at lege med, det blev til tider også lidt anstrengende for os voksne når der ikke var andre børn til at underholde.
I år har vi så ændret lid på konceptet, da min veninde Ellen og hendes søde familie er flyttet fra Holte og her til området, det gav mulighed for at vi kunne fejre nytåret sammen.
Ellen og hendes mand har to piger, så med tre pige ved bordet, og de lyserøde blomster fra haven, ja så blev nytårstemaet en anelse lyserød, og enkelte prinsesser fik også sneget sig ind. Jeg syntes faktisk det blev meget fint... men der var ingen kommentarer fra mændende... underligt....

Vi havde en super hyggelig aften, festlig men samtidig stille og roligt. Vi havde valgt at få maden færdiglavet fra slagteren og så selv lave en børnemenu.
Børnene hyggede sig sammen med at lege og kaste knaldperler og vi voksne fik ro til at nyde maden og snakke, vi fyrede raketter af kl 22 og kl 24 lå jeg oppe på børneværelset og prøvede at få ro på 3 overtrætte børn. Mændene blev vidst lidt fulde de gik først i seng og Ellen og jeg genopfriskede gamle minder det meste af natten, alt i alt en super hyggelige nytårsaften som sådan en nu skal være med mindre børn i huset.


5 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår til du og din skønne familie.

  Hvor er det et festligt bord, lyst og børnevenligt. Smukt.
  Held og lykke med blogarbejdet i 2014

  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare til at være en hyggelig nytårsaften.
  Mange ting ændrer sig jo selvfølgelig, når der kommer børn i huset.
  Men synes bestemt det lyder til at I har fået det allerbedst ud af aftenen :)

  Jeg har netop skrevet om mit nytår - du skal være velkommen til at kigge forbi.
  Mvh. Sisse (www.lykkefregnen.dk)

  SvarSlet
 3. Det lyder nu hyggeligt :) ..

  SvarSlet
 4. Rigtig glædelig nytår. :-) ser hyggeligt ud. Vi havde også en nytårsaften med Focus på børnene :-) jeg har også et indlæg om det på bloggen :-) det er så hyggeligt at se alle de forskellige vinkler

  SvarSlet
 5. Det var en hyggelig aften og godt initiativ:-) og som sædvanlig havde du pyntet superfint! Mon ikke det mest var dennis der blev "træt", jeg synes Leif klarede det i stiv arm! Men ungerne var noget trætte resten af igår:+)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...