mandag den 20. januar 2014

Giveaway - vind biletter til Formland UP/graded 2014
Nu er det igen ved at være tid til den store bolig og livsstils messe i Herning Formland UPgraded.
Messen er en fagmesse, det er her firmaerne viser de sidste nye tendenser inden for interiør og livstils produkter, det er her butiks ejere skaber nye kontakter og finder de produkter der skal sælges i butikkerne i år.
Men messen er meget mere end det, dygtige trendeksperter og stylister skaber inspirerende områder på messen, hvor de nyeste produkter og tendenser bliver mikset og vist frem på en meget inspirerende måde.

De sidste år har jeg besøgt Formland up messen i Herning og det har været meget inspirerende. I år skal jeg besøge messen sammen med en gruppe andre blogger inklusiv Anja som har bloggen White wall gellery, og jeg har tænkt mig at dele det med jer her på bloggen, lige som jeg har gjort de andre år.

Hvis du har lyst kan du også få mulighed for at komme med, jeg har nemmelig fået mulighed for at udlodde 2 biletter til messen inklusiv 2 spise billetter.

Alt du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at skrive en kommentar om hvad du godt kunne tænke dig at se på messen i år.
Jeg trækker en heldig vinder den 23.01.14 Kl. 16.00

21 kommentarer:

 1. Ej Jeannette - det skal da være mig der skal vinde den ene billet. Jeg trænger så MEGET til at blive socialiseret med nogle kreative piger kombineret med et frisk Formland messe.

  SvarSlet
 2. Jeg kunne godt tænke mig at se farver - masser af farver

  SvarSlet
 3. Jeg kunne godt tænke mig at se farver - masser af farver

  SvarSlet
 4. Jeg ku godt tænke mig at se nogle fede lamper der lyser ud i rummet. Er nemlig på jagt efter belysning til vores stue

  SvarSlet
 5. Jeg er lidt spændt på hvordan New Nordic bevæger sig hen - mere træ, marmor og sådan, nede på jorden - eller om det økonomisk opsving gør at der kommer lidt mere gas på indretningen?

  SvarSlet
 6. Da vi forhåbentlig snart skal flytte i hus ville jeg elske at se en masse nyt, spændende løsninger, fede lamper, god opbevaring osv som jeg kan inspireres af til indretning af huset :-)

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne se lidt nærmere på puderne og plaiderne fra sen-sen. Og så har jeg faktisk aldrig fået besøgt messen selvom det længe har været et ønske at opleve stemningen og den massive inspiration der må være sådan et sted. Så jeg vil afsted i år :-)

  SvarSlet
 8. Hejsa
  Jeg vil elske at se alle de nye ideer og nyde den inspiration man får med hjem. Pt. Er det skæve indretningsideer jeg kigger mest på.

  SvarSlet
 9. Hej Jette.
  Jeg vil gerne på formland. Mangle gode ideer til mit hjem da jeg nu skal til at male om.
  Jeg trænger til ny inspiration.Føler at der skal store ændringer ind i mit hjem. Nye farver , nye trends.
  Nye billeder og blomster.

  Mange Hilsner
  Bente Busk Kjær

  SvarSlet
 10. Jeg vil gerne overøses med inspiration, så jeg kan få kick startet mig selv igen!!!! et ordenligt spark i rumpetten!!

  SvarSlet
 11. Jeg vil gerne udforske de lidt mindre stande, der er ofte noget spændende at forundres og glædes over. Selvfølgelig vil jeg også indenom de store som House Doctor, de kan noget med præsentation af varerne og så har de bare ofte skønne ting

  SvarSlet
 12. Jeg vil hjertens gerne inspireres - se masser af gode ideer, dejlige farver og former!
  Kh.Louise

  SvarSlet
 13. Nøj - dem vil jeg smadder gerne vinde. De bedste hilsener Jette

  SvarSlet
 14. Jeg vil virkelig gerne vinde. Jeg kunne rigtig godt tænke mig ny inspiration til mit hjem - jeg er mest til den skandinaviske stil, lyst men samtidig hyggelig ....... gerne med glade farver.

  SvarSlet
 15. Jeg vil da meget gerne vinde :-)

  SvarSlet
 16. Lamper :) Jeg elsker lamper! Derudover vil jeg helt sikkert kigge hos Plint.
  /Inge
  brodk@msn.com

  SvarSlet
 17. Åh, dem ville jeg gerne vinde! Med og se hvad Bloomingville og ferm living har fundet på til efteråret. ♡ x mine fingre. :-)

  SvarSlet
 18. Lækker lækker give away, ville kigge efter "møbler/inventar" til den blomsterbutik jeg er i:0)

  SvarSlet
 19. Ville elske at blive genstartet med kreative og spændende input :-)

  SvarSlet
 20. Jeg kan vist lige nå at være med.
  Her vil jeg rigtig gerne vinde.
  lonni@stoltenborg.dk

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...