søndag den 22. december 2013

Vi er her stadig

Et lille jule pip herfra, dem har der ikke været mange af her i december, faktisk er det her mit første indlæg her i december. Begrundelser for det er der flere af, men mest af alt er det nok fordi vi virkelig har haft alt for travlt i november, og bare havde brug for at julehygge uden afbrydelser her i december.
Det har vi så gjort, ja, ja ikke helt så meget som vi havde håbet, men er det ikke altid sådan...

Vores lille julenisse her i huset hun glæder sig, hun er til tider lidt overstadig, men hvordan kan man næsten også være andet, når den lige siden første december har stået på, nisse drillerier, jule strømpe med små overraskelser hver dag, juletræsfester, julemænd der myldre rundt allevegne, karameller, klejner, og æbleskiver, for ikke at nævne alle julegaverne. Det skal ikke lyde negativ, vi elsker jo julen her i huset, men jeg tror der er en der trænger til at få spændingen udløst om et par dag...

I morgen skal vi have indhentet de forsømte låger i Shane's red barnet's jule kalender, lavet lidt jule konfekt, jeg skal strike lidt og Leif, ja han skal vidst rydde op i hans fiskegrej, det er altså skønt at have juleferie.4 kommentarer:

 1. Juleferie er godt - nyd det :)

  SvarSlet
 2. Ja der kan godt live kørt en stemning op, så er det dejligt at der er fridage efter at pakkerne er pakket ud. Glædelig jul til jer alle!

  SvarSlet
 3. Glædelig jul til dig og familien hilsen fra gerda fra øen i østersøen uden s n e

  SvarSlet
 4. Vidunderlig sød, smuk juleprinsesse du der har.
  Pas godt på hende, inden du ser dig om er hun voksen og fløjet fra reden.

  Håber jeres jul blev dejlig.
  Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...