torsdag den 25. oktober 2012

Jule inspiration og en lille reminder

Jeg har været på loftet for at finde mine gamle julehæfter frem, så nu mærkes det endnu tydeligere herhjemme at julen nærmer sig. Det er min mors samling af Bo Bedres Den store julebog, som udkommer hvert år op til jul. Den er fyldt med gode ideer til julehygge, at bage med børn og til voksne, julemad, klippe klistre, pynt både ude og inde, og til bordet. Jeg elsker det hele, og ville ønske at jeg havde mange flere timer i døgnet, bare til at jule hygge i. Som jeg skrev var det egentlig min mors samling, men jeg tror jeg glædede mig mindst lige så meget som hende til den magiske pakke, med årets mange juleideer var ankommet. Nogle gange holdt hun det lidt hemmelig for mig, og jeg plagede, ej sig det nu er den kommet... Ved ikke om hun var bange for jeg ikke afleverede den tilbage igen, hvordan kunne hun mon få den ide !??!! Pludselig et år forbarmede hun sig over mig og forærede mig hele samlingen, sagde abonnementet op, og det er nu op til mig at føre traditionene videre. Det gør jeg gerne for jeg syntes det er en skøn bog, lækkert layout, og fyldt med god inspiration, har du også lyst til at læse bogen kan den købes lige her

Til sidst lige en reminder til jer der elsker retro og loppe markeder, det er jo på lørdag der er stump marked i Herning. Jeg kommer heltsikker og skal du også derned ja så kan det jo være vi ses i mylderet, jeg håber ihvertfald du lige siger hej hvis du ser mig dernede.5 kommentarer:

 1. For det meste er jeg glad for at bo i nærheden af København. Men hver gang jeg hører om jeres markeder her og der, ja så kunne det altså være fedt at bo i det jyske ;o)

  SvarSlet
 2. Rigtig dejligt med gode traditioner.
  Kan godt forstå at du fører denne videre.

  SvarSlet
 3. Fantastisk tradition. Det kunne være at man skulle købe bogen, for det var da nok lige nogle lækre billeder :o)

  SvarSlet
 4. Tænk, jeg troede at de var holdt op med at lave dem. Jeg har nemlig også arvet mine efter min mor, og det ligner ikke hende at stoppe med at købe dem. Vi må vist hellere begynde igen.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...