onsdag den 24. oktober 2012

Hæklet flagranke og dejlige pakke

Så kan man vel godt sige, at det første julepynt er kommet op herhjemme, en lille flagranke er kommet op på mit københavner køkkenskab. Opskriften er en af Karens mange hyggelige små opskrifter, de er nemme at gå til og passer lige til en aftens projekt. Har i foresten set at karen har lavet en e-bog med hendes små nemme hækleopskrifter og der kommer en julekalender e-bog her engang i november, uh den glæder jeg mig rigtig meget til, i kan læse lidt mere om det her.Jeg har lavet rigtig mange fine byttehandler her på det sidste, og jeg har efterhånden fået en rigtig fin lille samling af små Erik Kold bøtter i forskellige farver. I dagens anledning har jeg samlet alle de fine små bøtter, her på mit lille skab, syntes de ser rigtig fine ud som de står der sammen. Planen er dog at jeg vil bruge de fleste af dem inde i mit krea skab til småting og nips, og de sidste får nok plads på køkkenbordet til fx nødder. Mange tak til alle jer der har været så søde at reagere på min lille efterlysning, jeg er dybt taknemmelig for at jeg har så søde læser og jeg håber at i alle er blevet rigtig glade for det jeg har sendt retur.

Når jeg nu skriver om søde læser ja så må jeg altså lige nævne BedstemorKaren, hun har sendt denne fine pakke til æblepigen, bare fordi hun syntes om bloggen og fordi hun syntes æblepigen ser så sød ud. Jeg er dybt rørt over at du Karen, har så meget overskud og omsorg, at du lige sender sådan en pakke afsted til nogle du "næsten" ikke kender, jeg har tit haft intentionerne om at gøre det samme, men jeg syntes desvære alt for tit det bare bliver ved tanken. Måske det skal være et af fortsætterne for det kommende år, at jeg skal være meget bedre til at huske mine medmennesker, for nu har jeg jo frisk i erindringerne hvor glad man bliver over sådan en fin overraskelse. Æblepigen elsker at bage, så det var et godt forslag med bollerne Karen, men selv foreslog hun at den kunne bruges til fredags snolder !!!  den er jo kæmpe stor !!! Uanset hvad vi bliver enig om at bruge den til, så er vi ihvertfald rigtig glad for pakken, den passer lige til os herhjemme, mange tak.

4 kommentarer:

 1. Ej hvor stor en kold samling du har fået på kort tid:-) og hvor fedt at få gaver m posten:-)

  SvarSlet
 2. Skønne bøtter og dejligt, at der findes mennesker, som tænker på andre end dem selv og vil dele med nogen, de slet ikke kender - her var det så "synes godt om"-knappen fra Facebook godt kunne bruges ;-)

  SvarSlet
 3. Tak søde æblepige og æblemor for jeres søde takke hilsen. Vi havde en nabo engang som vores yngste kaldte æblemor, han fik et æble og en "børnevitamin" "M og M chokolade" når han ringede på hendes dør, han var dengang to år, i dag 33, men vi snakker endnu om æblemor. I må hygge jer og have en dejlig weekend. KH bedstemorkaren.

  SvarSlet
 4. Sikke en fin samling du efterhånden har samlet, jeg er også helt solgt til de fine bøtter! :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...