onsdag den 13. juni 2012

Ser i fodbold...


Jeg gør ikke, faktisk er der ingen i husstanden der gør, måske bliver fjernsynet slet ikke tændt, for uden at det skal lyde alt for hellig, så ser vi faktisk ikke ret meget fjernsyn herhjemme. Æblepigen får sin dosis af tegnefilm, som de fleste andre børn, det har jeg det helt fint med, så længe hun ikke hænger foran fjernsynet hele dagen, ja så er det fint med mig. Vi er gode til at slukke fjernsynet når vi ikke bruger den, jeg bryder mig ikke så meget om, at den stå og laver baggrunds støj, æblepigen må vælge at se, eller hun må vælge at lave noget andet, jeg syntes det er forstyrende at den står og larmer i baggrunden.
Om aftenen når klokken bliver 20 og æblepigen er puttet, så bliver der ikke ordnet mere vasketøj, og andre praktiske ting herhjemme, så holder vi aften. Mine aftner foregår som regel på bloggen og med et eller andet sysleri i hånden, manden læser eller ser fjernsyn, men altså bare ikke fodbold.

Der hvor jeg arbejder er der mange der ser fodbold, jeg har både kollegaer og forældre der spiller fodbold, og dagen efter en vigtig kamp bliver der snakket en del fodbold. Jeg blander mig helt udenom når de snakke, for jeg ved ingenting om hvem de forskellige er, og jeg tror de syntes jeg er lidt underlig, sådan at komme fra en husstand hvor slet ingen ser fodbold. Men jeg syntes egentlig det er meget hyggelig at lytte til deres fodboldsnak, for hold da op det kan fylde meget i deres liv om det ene hold eller det andet vinde....

Ser du fodbold...


21 kommentarer:

 1. Tja, jeg kan nu en sjælden gang imellem godt lide at se lidt fodbold! Særligt i anledninger som den i aften! Det der landsholds-halløj og nationalfølelses-pjat går vist rent ind hos mig... Dog kun hvis det "gælder" et eller andet! Superliga osv. siger mig INTET!!
  - Og gudskelov er manden i huset heller ikke totalt "fodbold-skadet." Han har sit yndlingshold i superligaen han godt kan lide at følge, men han er ikke fast seer - HELDIGVIS!
  Har veninder vis kærester ser SAMTLIGE kampe - én af dem kan tilmed finde på at tænde sin playstation og se en simuleret kamp!!!! Se det er dæleme sygt!!!

  Nåh, der gik jeg vist lige i selvsving...
  Jeg synes dog nu "jeres aftener" lyder hyggelige på alle måder - og er helt enig i din "sluk-fjernsynet-hvis-du-ikke-ser-det"-politik!!

  Rigtig god fodboldfri aften til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg har ikke så meget tid til at lave krea ting i løbet af dagen, så nu hvor jeg ikke ser fjernsyn så er det her om aftenen jeg får afløb for alle de ideer jeg har i hovedet :)

   Slet
 2. Nej - i er ikke alene om slet ikke at se fodbold. Herhjemme ser ingen af os fodbold, vi er så mærkelige vi ikke engang har tv tilmeldt, fordi vi simplethen ikke bruger det.
  Så her er der altså heller ingen fodbold i aften, men hygge på sofaen med bloglæsning og film. :) - også er jeg meget enig, tv'et er heller aldrig tændt med film eller tegnefilm med mindre vi ser på det. Det er så forstyrrende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig, men jeg ville bare ønske jeg var lidt bedre til at opdaterer mig med de seneste nyheder andre steder, men jeg glemmer det simpelthen, og når fjernsynet aldrig er tændt så får vi jo heller ingen nyheder der.

   Slet
  2. Den med manglende opdatering af nyheder er vi med på her i huset. Vi ser meget lidt tv og når det endelig er tændt er det ofte en film der kommer på, vi er ikke alt for gode til at følge med i nyhederne. Dog kan det nu også være en befrielse ikke altid at se nyhederne, da de efter min opfattelse ofte kan have en lidt negativ vinkel, med det mener jeg at det virker til at være lidt problemsøgende.

   Slet
 3. Jep her ser vi fodbold begge to, og går begge op i det :-) alberte har (vel som den eneste pige) også haft landsholdstrøje på i vuggestue. Vi har grillet og set kampen med naboerne.. Men jeg synes det er helt fair hvis man hellere vil bruge sin aften på noget andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder super hyggelig, jeg havde også børn i landshold trøjer i dag og jeg syntes da også det er rigtig ærgerlig at det ikke gik så godt i aften.

   Slet
 4. Superliga-fodbold mm. ser jeg ikke, men jeg elsker at heppe på Danmark i både håndbold og fodbold og alt andet sport faktisk. Har også set de andre kampe her i EM indtil videre. Min kæreste er rigtig glad for, at jeg vil se kampene med ham, selvom vi ikke bor sammen.. Men som sagt, så interesserer det mig kun, hvis jeg kan heppe på vores lille land :)

  SvarSlet
 5. PS. flot nyt look du har fået på bloggen. Har du selv lavet det?

  SvarSlet
 6. Nej, kan da næsten regne ud nu, at det er Siriannas design?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi så behøves jeg slet ikke svare dig, for du har jo selv fundet ud af det, mange tak for ros til bloggen, jeg vil rigtig gerne anbefale Sirianna hun er super dygtig.

   Slet
 7. Jeg er nu heller ikke den store fodboldnørd, men må nok indrømme, at det kører i baggrunden, når DK spiller samtidig med, at jeg enten syr, broder eller har andet kreativt ved hånden:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tror der er mange der har den landsholds følelse, tror nu også jeg ville kunne finde den frem hvis jeg sad sammen med nogle som holdt stemningen højt.

   Slet
 8. Jeg er den "lykkelige ejer" af en fodboldmand men desværre kun foran TVét.
  Så jeg hygger for mig selv i denne tid med strikketøj, blogger og hører lydbøger ...
  Jeg ser meget lidt TV men må da indrømme at spiller DK en vigtig fodboldkamp ser jeg da lidt med på sidelinien og stiller (syntes min mand ) dumme spørgsmål ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi ja det med de dumme spørgsmål, det har jeg også hørt flere gange bla. på arbejde :)

   Slet
 9. Jeg har ofte været helt ligesom dig, men omvendte synes jeg også, det er lidt hyggeligt sådan at heppe på DK til EM og VM, ikke mindst hvis det går godt.
  Min søn på 12 havde ønsket at vi skulle se kampen idag, og jeg forsøgte at være en god mor der lavede hygge ud af det - og det VAR hyggeligt :)
  (og så var den slut så tideligt at der var masser af krea/blog tid tilovers...win win!

  SvarSlet
 10. Niks - ingen fodbold her i huset! Heldigvis. :-)

  SvarSlet
 11. min mand er heldigvis ikke fodboldnørd ;) men når der er landskamp, ja så ser vi det altså begge to...de andre kampe, dem er vi ikke interesserede i.

  SvarSlet
 12. :) Jeg har heller aldrig været fodboldinteresseret - og som barn så vi også kun landskampene, om nogen..
  Men så fandt jeg en fodboldmand..;) Han spiller selv en del og er fan af også at se de vigtige kampe.. Når tiden er til det.. Men landskampene kommer vi ikke udenom - og jeg synes nu også det er meget hyggeligt.. Karoline er også sød at se kampe sammen med - det kan godt være, det er det, jeg synes er allermest hygge;)

  SvarSlet
 13. jeg så da lige de sidste 10 minutter af kampen igår :-) men var ellers ude at køre et barn hjem fra en legeaftale med pigerne og der var herlig fred og ro på vejene:-)

  SvarSlet
 14. Jeg ser kun fodbold, hvis DK er i semifinale eller finale i de store turneringer - og stiller dumme spørgsmål :-) Min mand ser stort set alle kampe i de store turneringer (plus giroen, touren, OL, håndbold, boksning og meget andet sport) - og indrømmet, jeg kan godt blive lidt træt af det ind imellem men men men han tog til Le Mans tirsdag aften, så jeg har nogle dejligt stille fodboldfrie aftener :-) Og så kan jeg da godt finde på at se Bonderøven, Brødrene Price eller en hyggelig film, hvis det nu lige er der, når jeg tænder for at tjekke, om der nu er noget, jeg har lyst at se! Ellers bliver det til en hyggelig bog af den ene eller anden slags! God aften!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...