lørdag den 9. juni 2012

1 år med bloggen


1 år er gået siden jeg med sommerfugle i maven trykkede udgiv til mit første indlæg her på bloggen, det har været et helt fantastisk år må jeg sige. jeg var usikker i starten, fumlede mig rundt, jeg har været stil forvirret, og har haft etiske overvejelser. Men nu efter et år som blogger, føler jeg mig mere sikker i min stil og måde at skrive på, jeg syntes bloggen er lige som jeg gerne vil have den skal være, og lysten til at blogge er større end nogen sinde. Selvfølgelig må den gerne udvikle sig, ligesom jeg gerne selv selv vil, og det håber jeg mine søde med læser, og de blogs jeg læser, fortsat vil hjælpe og inspirerer mig til.

Mit første år med bloggen har givet mig meget erfaringer, men den har også givet mig kontakt til kreative mennesker med samme interesse som mig selv, jeg har fået nye bekendskaber og det er jeg super taknemmelig for, nogen ser jeg ofte, andre knapt så ofte, og nogen har jeg slet ikke mødt endnu, men jeg er super glad for hver og en af jer.

Jeg har haft flere forskellige design her på bloggen, jeg har ændret dem efterhånden som bloggen har udviklet sig, dem af jer der har fulgt med længe, ved at udsenet har ændret sig en del. Jeg har egentlig været glad for alle mine design og header her på bloggen, men jeg har bare et behov for at forny mig, så derfor vil der nok fortsat ske ændringer.

Jeg har indtil i dag været lidt genert, har ikke rigtig turer at stå frem og sige her er jeg, men jeg har givet bloggen et nyt design i fødselsdagsgave og i den forbindelse er jeg trådt frem i lyset :) Jeg er så glad for mit nye design og min nye æbleheader, at nu vil jeg også være med. Jeg har i den forbindelse også endelig fået skrevet lidt om hvem jeg er, i kan læse en masse hemmeligheder under knappen "om mig"
Skulle der være nogle af jer derude der går med overvejelser om ny header eller design, så kan jeg varmt anbefale Mette, super dugtig og super sød, i kan finde hende lige her

Jeg har lovet jer en give away og den kommer, mangler bare liiige...
For et år skal da fejres, det skal det
29 kommentarer:

 1. Tillykke med blog-fødselsdagen :o)

  SvarSlet
 2. Gratulerer med dagen :) Det var hyggelig å lese om deg også :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med et år på bloggen ;O)
  Jeg kigger tit forbi din hyggelige blog, hvis du har lyst er du mere end velkommen til at kigge ind hos mig ;O)
  God aften

  SvarSlet
 4. Grattis till 1år med bloggen! Och tack för att du ger så mycket inspiration! <3

  Kraaaam
  Sanna

  SvarSlet
 5. Tillykke med det første år :) glæder mig til at læse med videre - synes dit design og header er friskt og lækker :)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med bloggen:) Sikke tiden den går, har jo selv 1 års blog fødselsdag lige om lidt! Hvor er det sjovt, har det lidt på samme måde, er også lidt bange for at råbe her er jeg, og flere gange måtte sparke mig selv bag i, bare det at vise et billed af mig selv overskrider grænser Så jeg siger bare - High five for springet:)

  Er vild med din nye header, det fungere super fint:)

  Vh Mette

  SvarSlet
 7. Amen Jeanett, hvad skete der lige for året der gik... Sikke tiden flyver... Stort tillykke med blog fødselsdagen og din nye header:-) :-)

  Håber snart vi ses i Hedensted

  SvarSlet
 8. Tillykke,
  tillykke med dagen i dag.
  At fylde år er en herlig sag.

  Glædelig weekend.
  Kiresten

  SvarSlet
 9. Tillykke med det første år der er gået som blogger :-) her er altid hyggeligt at kigge forbi :-)

  SvarSlet
 10. Tillykke med "fødselsdagen"! Det er dejligt at læse, at du har haft nogenlunde samme tanker og overvejelser som mig - ja, sådan har vi nok alle haft det i opstarten. Og har måske stadig til en vis grad? Nåmen, jeg er i hvert fald glad for, at du har mod på at fortsætte, for jeg nyder at følge med på din blog.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 11. tillykke med blogfødselsdagen :D Og tusind tak for omtalen!!

  SvarSlet
 12. Tillykke med blog fødselsdagen =)

  SvarSlet
 13. Gratulerar på bloggens ettårsdag! den är en av mina favoriter! :)

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med bloggens fødselsdag og med at du og den har klaret jer så godt i blogland. Det er jo helt forrygende, ikke?! Herligt at følge med her og også at se dit ansigt... det kan d jo sagtens være bekendt :-) Må der kommer mange flere blogge-år til.

  SvarSlet
 15. Hej Jeanett

  Stort Tillykke med et års dagen.
  Tiden flyver bare afsted når man hygger sig.

  Nyder at læse alle dine fine indlæg, så jeg håber du er her mange år endnu.
  Flot header du har fået dig:-)

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 16. Stort tillykke med 1-års dagen! Din nye header er super flot - og skønt at få 'ansigt' på bloggen :-)
  Glæder mig til mange flere indlæg :-)

  SvarSlet
 17. Tillykke :) der er sket meget på det år - mærker det også på min blog, det er skægt at se som man udvikler sig eller ændrer "udseende" udadtil... Og godt med ansigt på, jeg ved stadigvæk ikke om jeg tager det skridt, kan egentlig godt lide det anonyme og på den anden side synes jeg at det er rart at andre viser ansigt... Din nye header er fiiiin :)

  SvarSlet
 18. Stort tillykke med din 1 års fødselsdag. Er selv forholdsvis ny her i blogland, så jeg har meget at lære endnu, men jo mere man bliver inspireret fra jer andre, jo mere finder jeg ud af, hvordan min blog skal se ud og hvad jeg vil udgive. Du er meget velkommen til, at se min blog evt. komme med feedback på ting, som jeg har lavet. Evt. også blive fast læser, hvis du har lyst:-)

  Mvh en trofast fast læser Helena

  madebyme-helena.blogspot.com

  SvarSlet
 19. Tillykke med blok Fødselsdagen,var spændt på at komme hjem og se hvad i gik og lavede medens vi var på ferie.

  SvarSlet
 20. Gratulerer med 1 års jubileum :) koselig å se bilde av deg! Liker bloggen din kjempegodt!! Ha en fortsatt fin søndag! KLEM.

  SvarSlet
 21. Stort tillykke med bloggens fødselsdag..:) Synes der er så dejligt herinde.. Nyder at følge med i dine sysler og livet på jeres skønne sted.
  Og hvor er det et fint billede du har fået på!:) Glæder mig til at ses i juli..
  Kh Anne

  SvarSlet
 22. Stort tillykke, jeg nyder at følge med hos dig på din hyggelige blog

  SvarSlet
 23. Tillykke med fødselsdagen - jo dit nye look er bare så fiint!!!!
  Kh

  SvarSlet
 24. Stort tillykke med blog fødselsdagen, jeg er ny fast læser, hvorfor jeg ikke har fundet din blog noget før undre mig meget, men bedre sent end aldrig og jeg glæder mig til at følge med fremover, det er nogle rigtig fede ting du laver!!

  SvarSlet
 25. Tillykke med "fødselsdagen"! Sikke dog en masse flot masking tape...Gid jeg havde så meget i min samling:)Tak for en skøn blog!

  SvarSlet
 26. Tillykke med bloggens fødselsdag:-)

  SvarSlet
 27. Mange mange tak for alle de søde kommentarer allesammen. Jeg er så glad for at i læser med, og for at i tager jer tid til at skrive en kommentar, det er jo nemmelig jeres kommentarer der skaber liv her på bloggen. jeres kommentarer betyder sååå meget for mig og for bloggen, jeg glæder mig hver gang jeg har skrevet et indlæg til at se om der er nogen der har kommenteret, og i skal vide at jeg læser hver og en, også selv om der nogen gange går lidt for længe inden jeg får svaret.

  SvarSlet
 28. Bedre sent end aldrig, men kæmpe stort tillykke med 1 års dagen! Det er altså helt vildt hvad du har 'drevet det til' på én år! Seje dig!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...