søndag den 16. oktober 2011

Ny/gammel stol og lampe til stuen

for Ca. en uge siden var jeg lige en smut forbi en af de lokale retro genbrugs salg, der fandt jeg denne stol, skammel og den lille orange magnet lampe. Det var lige sådan en stol jeg havde ledt efter længe, så jeg var ikke i tvivl da jeg så den, den skulle med hjem. Manden som solgte den sagde at jeg var rigtig heldig, for han havde lige haft besøg af en opkøber som sender til USA og han ville også have stolen med, men måtte lade den stå, da han desvære ikke havde plads til den i bilen, heldig for mig. Nu har jeg så fået stolen, skammelen og lampen på plads i stuen, og jeg syntes det er blevet lige som jeg havde håbet på. Den står foran fjernsynet og er mandens foretrukne plads, meeen jeg tror nu også det kan blive en rigtig god hækle/strikke stol.
6 kommentarer:

 1. Sikke nogle gode kup du også har gjort!! Helt igennem fantastisk lampe, sikke en lækker farve. Og stolen - kan man andet end at flyde væk i den, med en god bog:)

  Dejlig søndag:)

  SvarSlet
 2. Ja der har du godt nok været heldig, det er en fed stol!
  Kh hanne

  SvarSlet
 3. Det et sted jeg nemt kunne sidde og slappe af i en længere periode, ahhh
  Fed stol og super cool lampe, magen til den jeg havde som barn, hvor er det pussigt :o) Min bror havde en i brun.
  Flot skab der står bag ved også ;o)

  SvarSlet
 4. Tak for kommentar alle, jeg havde ledt efter sådan en lampe i noget tid, så dejlig endelig at få en på vægen. Stolen ja det er en flyder, manden havde en rigtig grim morfar stol, men ville ikke af med den, for han mente den var så god at side i. Problemet var at den var så grim, egentlig ville jeg gerne have en lidt mere let stol, men da jeg så den her, vidste jeg bare at det var en stol vi kunne blive enig om, og heldigvis blev han glad.

  SvarSlet
 5. Fede fund. Jeg har selv sådan en sort stol bare lidt rundere i formen.

  SvarSlet
 6. Malene: Tak jeg vidste også lige med det samme jeg så den at den skulle med hjem :) og jeg er ikke blevet mindre tilfreds efter den er kommet hjem i stuen

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...