mandag den 3. oktober 2011

nye sparegrise til børneværelsetPå vej hjem fra arbejde, holdt jeg lige ind ved en genbrugsbutik, man kan jo næsten ikke lade være når man kører lige forbi :) Jeg fandt disse tre sparegrise fra Den Danske bank og fra Provinsbanken,  de bringer i den grad minder og jeg kunne slet ikke lade dem stå. De får nu plads på æblepigens værelse, hun er helt vild med Pingu for tiden og uglen og elefanten skal også nok blive et hit. Så skal vi igang med læring om hvad man bruger dem til, den overlader jeg til manden, det er han helt klart bedst til her i huset :) 

11 kommentarer:

 1. (pingvinen stammer fra Arbejdernes Landsbank, elefanten er fra Handelsbanken, den grønne har jeg aldrig set før... )
  ;-)

  SvarSlet
 2. Hihi hvor retro. De er bare så fine!

  SvarSlet
 3. Zgrubler: Mange tak for oplysningerne, de to banker var de under Den Danske bank ? for der står nemmelig den Den Danske bank under bunden på pingvinen og elefanten. På den grønne ugle står der Provinsbanken.

  Liv: Syntes også de er sjove, og så fine, man kunne altså lave sparegrise dengang. Ved ikke lige hvorfor jeg kalder dem sparegrise når de ikke forestiller grise :)

  SvarSlet
 4. De er super hyggelige! Den der elefant husker jeg også fra en venindes værelse - selv havde jeg en ultra cool Krølle Bølle idet min mor er fra Bornholm :-) hvorfor er jeg egentlig aldrig blevet rig, når nu jeg havde en sparegris?

  SvarSlet
 5. ha ha ja vi må overlade det til mændene at sætte ungerne ind i hvad man skal bruge en sparebøsse til, udover altså at have den til pynt :o)
  Rigtig fine er de ihvertfald

  SvarSlet
 6. Ejjj for en fin blog du har dig. Er ikke faldet over din blog før, men hva, bedre sent end aldrig. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge din blog fremover. (fint plaster lille pigen har på, på billedet foroven (hello kitty)Den lille mis er også et hit hos storesøster herhjemme) ;-)

  SvarSlet
 7. Pimp me up: Ja hvorfor mon :) med 3 sparegrise satser jeg da på Filippa får det lært :)

  Pernille: Hi ja og senere når hun får lært at putte penge i, kan nogle trick til at lirke dem op igen som jeg så kan vise hende :)

  Kristiane: Mange tak for de søde ord om min blog, det gør mig virkelig glad, når det er noget man bruger meget tid på, så betyder det også meget at nogle kan lide det man laver.

  SvarSlet
 8. Super fin blog! Har selv fundet den grønne ugle sparegris i genbrug, mangler dog en nøgle. Men den pynter så flot :-) Christina

  SvarSlet
 9. Sikke fine de er. Jeg er specielt vild med elefanten. Jeg har forresten sendt en pakke afsted i dag, så hold godt øje med postkassen :)

  SvarSlet
 10. Anonym: mange tak, jeg mangler desværre også en nøgle, men håber det går alligevel, uanset så er den også mest til pynt som din :)

  Æblemoster: Uh jeg glæder mig, min bliver altså også lidt forsinket med at sende, jeg prøver om jeg ikke når det i weekenden, håber det er ok.

  SvarSlet
 11. hehe, må smile, det er ikke mange kvinder der frivilligt erkender at manden er bedre til det der med, du ved nok, øhh hvad var det nu lige vi snakkede om??!! hehe.....

  Kan SÅ tydelig huske elefanten :o))
  Det er lidt hygge med alle de minder man får serveret ganske gratis i en genbrug :o)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...