mandag den 4. august 2014

Filippas værelse efter engang oprydning

I lørdags tog Leif Filippa med i faldskærmsklubben  og det gav mig en god lang eftermiddag til at få ryddet op på Filippas værelse.
Hun er egentlig selv temmelig god til selv at rydde op, men det der med at få sorteret alle småtingene i de rigtige kasser, det går ikke helt så godt. Så små barbie sko og diademer har det med at forsvinde og vi er heller ikke altid lige enig om hvor tingene skal ligge. Jeg syntes også hurtig der samler sig en masse "skrammel" som hun alligevel ikke rigtig leger med, og hvis jeg spørger hende, så er der absolut ingenting der kan undværes. Der er jeg nok lidt hård, hvis jeg ved der er noget hun ikke har leget med i lang tid, så kommer det i midlertidige kasser og bliver opbevaret i stalden, hvis hun så ikke har savnet det i et halv års tid, ja så ryger det ud eller bliver solgt.  onde mor....

Filippa har fødselsdag sidst i august og får for første gang besøg af børnehaven, det skal vi lige over, bagefter bliver jeg nok nød til at møblere lidt om og skabe bedre opbevarings muligheder på værelset. Jeg ved ikke om det er fordi hun er enebarn eller om det er fordi jeg går for meget på loppemarkeder (nok en kombi) men hun har vildt meget legetøj og det er ved at være svært at finde plads til det hele.

Jeg sælger ud af karlekammer skabet og de grå hylder, smid endelig en kommentar hvis du er interesseret i noget af det.
Wauw sagde Filippa da hun kom hjem, hvor er det blevet fin mor, og en halv time efter så det sådan her ud....

6 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt være interesseret i skabet, mangler opbevaring til tøj på et drenge værelse;)

  SvarSlet
 2. Gad vide hvor hun har den rode gen fra ?kan huske en lille pige i Lund hvis værelse tit så lige sådan ud.

  SvarSlet
 3. Det ligner vist de fleste børns værelse, og hvis man ikke måtte lege med sine ting og fantasiblande de forskellige dele ville det da være trist. Skønt at se hun blev glad :-) og så er det jo bare nemmere at rydde op igen, når bunden er lagt :-) iøvrigt så samler vores børn som jo ikke er enebarn også en masse... Og det er ikke kun fordi jeg går i genbrug... Vi arver også en del..... ;-)

  SvarSlet
 4. Så hyggelig værelse :) Ja, de små kan rote godt. Mitt llle bøllefrø er også ekspert på det :)

  SvarSlet
 5. Ja, sådan er det:-) Men skønt værelse - både i rodet og ryddelig stand;-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...