lørdag den 7. juni 2014

Roser, Pæoner, jordbær og Lowcarb grill mad

Endelig endelig endelig er roserne sprunget ud i haven, og min nye vase som jeg fandt på bagagerumsmarked sidste weekend i Silkeborg er perfekt til de kortstilket roser. Det var første gang jeg var til bagagerums markedet i Silkeborg, men det bliver helt sikker ikke den sidste gang, et lille hyggelig  marked som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.

Pæonerne er også sprunget ud, og de blander sig fint med mine Storkenæb, det faktum, at jeg altid er for sent ude med opbindingen af mine Pæoner får bedet til at se lidt vild og rodet ud, men på den helt rigtige måde syntes jeg.

Så er det igen muligt at spise frisk plukkedet jordbær på terrassen,  ENDELIG sommer når det er bedst...



Nogen har stillet telt op i skoven, DIY til indebørn, sådan bygger man en hurtig hule...

Jeg fandt også et flueskab sidste weekend i Silkeborg, faktisk fandt jeg flere ting blandt andet noget til legehuset, men det må i se en anden dag, jeg skal lige have taget billeder.

Typisk bordækning hjemme hos os når vi griller. Manden er mest til vildt, jeg er mest til fisk og Filippa er mest til pasta og salat og grønt som ikke er blandet. Jeg anretter på fine fade, og manden smider gryder på bordet. Jeg skal lige tage et billed og Leif er færdig med at spise inden jeg når at sige versego, ja det sidste arbejder vi på ;-)
Her spiser jeg grillet laks med Dukkah krydderi, grøntsags brød og spidskålssalat med lakrids og chokolade fra Lowcarb.dk 

2 kommentarer:

  1. Ja det med at spise samlet i pænt tempo er heller ikke noget vi hygger med her....er det for opreklameret? Ha ha...mon for pokker det bord op ad væggen af en slebet planke er lækkert! Han kunne godt sælge den slags ny nordiske møbler....

    SvarSlet
  2. Super fint bed, er helt klart ikke til det her bo bedre bed - og WOW hvor er den flot, den blå vase;0))

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...