søndag den 10. marts 2013

Weekend billeder og forskud på påsken

Vintergækker, gækkebreve, påskeliljer, påskeæg og ekstra fridage, vi har taget lidt hul på påsken herhjemme. Vi har klippet gækkebreve, nogen er allerede afleveret, andre er på vej. Vi har haft nogle rigtig skønne og meget tiltrængte fridage, desvære har vi ikke nået halvt så meget som vi havde planlagt, men er det ikke altid sådan. I morgen starter en ny uge, vi er fuldt ladet op,  vi trænger måske til lidt varme, men hvem gør ikke det.   
Marts måned siger forår, men når man stikke næsen udenfor så føles det helt anderledes. Jeg tror vi er mange der længes efter forår. 
Skjorten som jeg syede færdig sidste uge, nu har modellen indviet i at sidde stille i få sekunder, så jeg kan som lovet vise den frem, ikke bare hængende på bøjle.8 kommentarer:

 1. So many lovely Easter decorations!

  SvarSlet
 2. Fantastiske billeder - Kan slet ikke fatte, at vi snart har påske, men hvor er det skønt - en fantastisk tid på året :)

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder. Foråret er på vej, jeg ved det bare.

  SvarSlet
 4. Ser super hyggeligt ud. Har du selv lavet de fine stofhøns? Kunne godt tænke mig at lave nogle tilsvarende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hønsene tror jeg er to kvadratiske stykker stof syet sammen. Du kan finde dem ved at Google DIY mønstervægte, så kommer der en nem anvisning :-) som kan laves til fine høns.

   Slet
 5. Så koselige bilder! Og det lappeteppe så virkelig flott ut!

  SvarSlet
 6. Tak for søde kommentarer, og tak Ellen for hjælp med hønsene. Jeg har købt dem hos Abesjov sidste påske,måske de har dem endnu.

  SvarSlet
 7. Children go to school and learn new things they make drawings like apple, house and many more. Spoof Pokemon Ways To make a good drawing, child try many times finally he makes that drawing.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...